Permainan Teka-Teki Baharu NCSOFT ‘PUZZUP AMITOI’ Meluncur di Seluruh Dunia pada 26 September

– Pendaftaran awal untuk permainan teka-teki mudah alih jenama baharu daripada NCSOFT kini dibuka, dijadualkan untuk pelancaran serentak di 35 wilayah.
– NCSOFT menawarkan pakaian eksklusif yang menampilkan watak ikonik PUZZUP, Helpie, sebagai ganjaran pendaftaran awal.
PANGYO, Korea Selatan, 5 Sept. 2023 — NCSOFT, pembangun dan penerbit permainan premier global, hari ini mengumumkan bahawa syarikat itu akan melancarkan permainan teka-teki mudah alih terbarunya ‘PUZZUP AMITOI (selepas ini PUZZUP)’ secara serentak di 35 wilayah pada 26 September pada 00:00 UTC.

NCSOFT memulakan pendaftaran awal untuk PUZZUP pada 4 September pada 00:00 UTC. Permainan ini akan tersedia dalam 11 bahasa, termasuk bahasa Inggeris, Sepanyol, Korea, dan Jepun.

PUZZUP memperkenalkan putaran berbeza pada genre teka-teki padanan-3 dengan menggunakan kekunci arah. Pemain boleh mengubah arah blok masuk – atas, bawah, kiri, dan kanan – membolehkan permainan yang pelbagai bergantung pada strategi seseorang.

Melampaui penyelesaian teka-teki, pemain boleh menikmati PUZZUP dengan pelbagai cara. Dengan menggunakan Bintang yang diperoleh melalui penyelesaian peringkat, pemain boleh meningkatkan watak Amitoi mereka dan memperoleh item dalam permainan. Sistem ‘Klan’ memudahkan permainan kerjasama dan interaktif di kalangan pengguna di seluruh dunia. Selain itu, Klan boleh bersaing antara satu sama lain dengan mengambil mod ‘Pergaduhan Wilayah’.

Setiap pengguna yang mendaftar awal akan menerima pakaian eksklusif yang menampilkan watak ikonik PUZZUP, Helpie si Ahli Sihir , sebagai ganjaran. Bermula pada 5 September, ‘Minggu PUZZUP’ akan diadakan sebagai acara luar talian di Changwon NC Park di Korea, stadium rumah pasukan bola keranjang profesional NCSOFT, NC Dinos. Para pelawat akan dijemput untuk mengambil bahagian dalam pelbagai acara dengan PUZZUP di tempat acara.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi PUZZUP atau saluran media sosial.

*Laman Web Rasmi PUZZUP AMITOI: https://puzzupamitoi.plaync.com/*Facebook PUZZUP AMITOI: https://www.facebook.com/puzzup.amitoi/ *Instagram PUZZUP AMITOI: https://www.instagram.com/puzzupamitoi*Twitter PUZZUP AMITOI: https://twitter.com/PuzzupAmitoi

SUMBER NCSOFT