Persidangan Permainan BSA/AML Premier Dijadual Bermula Dalam Dua Minggu Di Las Vegas

LAS VEGAS, 29 Ogos 2023 – Persidangan Tahunan Pematuhan BSA/AML Perjudian dijadualkan bermula pada Selasa, 12 Septemberth, di Caesars Palace di Las Vegas, Nevada. Acara ini, dianjurkan dan dianjurkan oleh Kumpulan Pematuhan BSA-AML, adalah persidangan pematuhan anti-pengubahan wang haram utama untuk industri perjudian, yang menampilkan lebih dari sedozen pegawai kerajaan dan pakar lain dalam perjudian, sekatan, anti-pengubahan wang haram, dan pematuhan.


BSA/AML Gaming Conference Logo (PRNewsfoto/BSA-AML Compliance Group)

Persidangan Utama akan dibuka pada hari Selasa pagi dengan Ucapan Aluan dari Dr. Brittnie Watkins dari Lembaga Kawalan Perjudian Nevada. Lembaga Kawalan mengawasi industri perjudian Nevada, dan melindungi kestabilan dan integriti industri perjudian melalui penyiasatan, pelesenan, dan penguatkuasaan undang-undang dan peraturan. Dr Watkins juga merupakan wanita kulit hitam pertama yang dipilih ke Lembaga Pengarah Nevada State Bar.

Persidangan ini juga menampilkan pelbagai isu “horizon” yang muncul yang kritikal kepada komuniti pematuhan. Carole House, bekas Pengarah Keselamatan Siber dan Maklumat Digital yang Selamat di Majlis Keselamatan Negara Rumah Putih, akan membincangkan cabaran pematuhan dan peluang sehubungan dengan kemunculan kecerdasan buatan. Sebelum berkhidmat di NSC, Cik House memimpin usaha di FinCEN sebagai Pegawai Dasar Teknologi Siber dan Muncul Kanan.

Anthony Sankey, Ketua Unit Penipuan Bank, Perampasan, dan Pengubahan Wang Haram FBI, akan menerangkan Inisiatif Integriti dalam Sukan dan Perjudian FBI yang baru, serta usaha Biro lain untuk memerangi kewangan haram. Ketua Sankey menyelia semua siasatan Pengubahan Wang Haram untuk FBI, dan berkhidmat sebagai wakil kepada Kumpulan Tugas Tindakan Kewangan (FATF), Kumpulan Penguatkuasaan Undang-Undang Five Eyes (FELEG), Kumpulan Kerja Pengubahan Wang Haram, dan merupakan wakil FBI dalam Kumpulan Penasihat Akta Kerahsiaan Bank.

Selain Dr Watkins, Cik House, dan Ketua Sankey, Persidangan ini juga menampilkan pegawai kerajaan semasa dan bekas serta pakar kewangan haram yang lain. Hari Pertama Persidangan (12 Septemberth) akan menampilkan ucap utama dari Scott Rembrandt, Timbalan Penolong Setiausaha Jabatan Perbendaharaan AS; Hari Kedua (13 Septemberth) akan mendengar dari Ketua Penyiasatan Jenayah IRS James Lee; dan Hari Ketiga (14 Septemberth) akan menampilkan Timbalan Pengarah Bantuan Aaron Tapp dari Biro Penyiasatan Persekutuan.

Penceramah kerajaan dari Jabatan Kehakiman AS, Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri, dan agensi lain – persekutuan dan negeri, sivil dan jenayah – juga akan memberi taklimat. Pembentang lain termasuk bekas pegawai dari Pejabat Kawalan Dasar Dadah Rumah Putih; Bahagian Penguatkuasaan FinCEN; Biro Perlindungan Pengguna Kewangan; dan Bahagian Jenayah Terancang Jabatan Kehakiman AS. Persidangan ini juga menganjurkan “Hari Asas” pilihan pada Isnin, 11 September, untuk mereka yang baru ke industri atau ke fungsi pematuhan, atau untuk mereka yang mencari penyegaran.

Peserta akan berpeluang bertemu secara bersemuka dengan Pemeriksa BSA IRS, pengawal perjudian negeri, dan penguatkuasaan undang-undang jenayah untuk mempelajari tentang pengubahan wang haram, tipologi kewangan haram yang muncul, pematuhan sekatan, fraud, dan ancaman siber kepada kasino mereka.

Klik DI SINI untuk mendaftar ke persidangan

Peluang penajaan untuk persidangan ini tersedia; sila mesej contact@bsaamlcompliancegroup.com.

Mengenai Kumpulan Pematuhan BSA-AML

Kumpulan Pematuhan BSA-AML memberi industri perjudian, syarikat pembayaran baru yang muncul, syarikat FinTech, dan entiti lain latihan berasaskan pengetahuan yang berkaitan dengan anti-pengubahan wang haram, pematuhan sekatan, dan isu kewangan haram lain.

SUMBER Kumpulan Pematuhan BSA-AML