Podcast Unchained Laura Shin Bergabung dengan Rangkaian Podcast CoinDesk

NEW YORK, 6 Sept. 2023 — CoinDesk gembira untuk mengumumkan penambahan yang mengagumkan ke rangkaian podcastnya apabila wartawan kripto terkenal Laura Shin membawa podcastnya yang sangat terkenal Unchained Podcast ke platform CoinDesk. Bermula hari ini, pendengar boleh menala ke Unchained di CoinDesk.com, dengan episod baru disiarkan dua kali seminggu pada 7AM ET Rabu & 2 PM ET Jumaat.

CoinDesk menambah podcast pelopor Laura Shin, Unchained, ke platformnya.
Laura Shin adalah salah seorang wartawan dan pemikir terkemuka yang paling dihormati dalam mata wang kripto dan blockchain, dikenali dengan wawancaranya yang mendalam dengan beberapa minda tercerah dalam industri ini. Unchained telah mengumpul lebih daripada 14 juta muat turun dan pengikut setia peminat kripto, pelabur, dan profesional industri yang menghargai analisis mendalam dan perbincangan yang merangsang minda yang ditampilkan dalam rancangan ini. Laura adalah bekas editor kanan di Forbes dan telah memimpin bual bicara mengenai mata wang kripto di TEDx San Francisco, IMF, Singularity University, dan Oslo Freedom Forum. Buku kertas Laura The Cryptoians akan tersedia pada 27 Oktober.

Laura Shin, berkata “Saya gembira dapat bergabung dengan CoinDesk untuk membawa Unchained kepada audiens yang lebih luas. CoinDesk sinonim dengan berita kripto dan analisis berkualiti tinggi, menjadikannya rumah sempurna untuk Unchained. Saya berharap dapat terus meneroka tren dan inovasi terkini dalam ruang blockchain dengan Rangkaian Podcast CoinDesk.”

Pendengar boleh menjangkakan episod Unchained akan meneroka pelbagai topik, termasuk tren pasaran kripto, perkembangan pengawalseliaan, projek blockchain baru yang muncul, dan temu bual dengan pemimpin industri. Dengan menampilkan pengetahuan industri yang mendalam oleh Laura Shin dan kemampuannya untuk berhubung dengan pakar, Unchained di Rangkaian Podcast CoinDesk akan kekal sebagai sumber rujukan utama untuk peminat kripto di seluruh dunia.

“Kami gembira mengalu-alukan Laura Shin dan Unchained ke Rangkaian Podcast CoinDesk,” kata Jared Schwartz, Pengarah Eksekutif-Podcast dan Audio di CoinDesk. “Reputasi Laura untuk menyampaikan kandungan kelas atas dalam sektor blockchain dan kripto sejajar dengan misi kami untuk menyediakan kandungan berkualiti tinggi, informatif, dan menarik kepada audiens kami. Perkongsian ini merupakan langkah penting ke hadapan dalam memperluaskan jangkauan kami dan meningkatkan tawaran kami dalam lanskap podcast kripto.”

Untuk menonton episod terbaru Unchained di Rangkaian Podcast CoinDesk, cukup lawati langgan melalui CoinDesk Podcasts, Apple, atau Spotify.

Mengenai CoinDesk: CoinDesk adalah platform paling berpengaruh dan dipercayai untuk komuniti global yang semakin berkembang yang terlibat dalam mengubah sistem kewangan dan ekonomi kripto yang baru muncul. Ditubuhkan pada Mei 2013, platform Media CoinDesk menyediakan berjuta-juta pengguna yang berminat dalam aset kripto dan teknologi blockchain dengan berita dan wawasan,