Projek Kondominium Upper Vista Welland Evertrust Development Maju dengan Pelan Fasa 2

Projek Kondominium Boutique Mewah Upper Vista Welland Evertrust Development Maju dengan Pelan Fasa 2
WELLAND, ON, 8 Sept. 2023 — Pasukan di Evertrust Developments gembira untuk mengumumkan tonggak penting dalam proses pembinaan Kondominium Upper Vista Welland dengan pelan permit fasa 2 yang telah diluluskan dan dimulakan minggu lepas.

Pelan yang sangat dinantikan ini adalah hasil daripada hampir tiga bulan kerja keras, ratusan mesyuarat penyelarasan dan usaha bersama beberapa firma kejuruteraan struktur, City of Welland dan semua pihak berkepentingan lain yang terlibat. Hasilnya adalah kajian menyeluruh dan komprehensif dengan strategi pembinaan semula yang optimum.

Pembinaan kondominium mewah di 350 Prince Charles Drive di Welland sedang giat dijalankan apabila beberapa kejadian kerosakan struktur separa pada Februari 2023 sementara menutup tapak untuk tujuan keselamatan dan siasatan. Permit pelan baru ini yang dikeluarkan oleh City of Welland adalah langkah yang mengujakan ke arah penyiapan.

Fasa pertama melibatkan pembinasaan sebahagian bangunan yang telah pun bermula dan dijangka akan siap tidak lama lagi.

Fasa kedua adalah permit pembinaan semula akhir yang memperakui pembinaan kondominium akan disambung semula.

“Ini adalah saat yang mengujakan. Buat pertama kali sejak projek ini ditangguhkan, kami kini mempunyai strategi yang jelas dan laluan ke hadapan. Kami telah bekerja keras dengan semua pihak berkepentingan untuk memastikan projek ini melebihi jangkaan dalam proses pemulihan,” kata Pengurus Projek Tapak untuk Pasukan Pembinaan Evertrust Development, Ben Cashin.

Dengan langkah kemajuan penting ini, Evertrust Developments berharap untuk meneruskan legasi mereka membangunkan kualiti hidup dan gaya hidup mewah yang tinggi dan menjadi sebahagian daripada komuniti yang berharga dengan Upper Vista Welland.

Mengenai Kumpulan Pembangunan Evertrust Canada Inc.

Kumpulan Pembangunan Evertrust memberi tumpuan kepada pembangunan hartanah di seluruh Kanada dan Amerika Utara

Berada di barisan hadapan inovasi dan kemewahan, objektif teras Kumpulan Pembangunan Evertrust adalah untuk membangunkan gaya hidup bahagia, sihat dan high-end pada harga yang berpatutan.

Dengan kemudahan berkualiti tinggi yang luas, pemandangan yang menakjubkan dan nilai berorientasikan pelanggan, Evertrust telah mencipta projek di lebih 10 bandar di dua wilayah.

Hubungi:***@lowcalmediainc.ca

Foto:https://www.prlog.org/12983269

Siaran akhbar diedarkan oleh PRLog

SUMBER Evertrust Development Groups Canada Inc.