Pukul home run dengan Plat Texas Rangers yang baru!

AUSTIN, Texas, 6 Sept. 2023 — Hei pemukul, pemukul, pemukul! Sudah tiba masanya untuk membawaku ke permainan bola dengan plat rasmi Texas Rangers yang baru tersedia untuk semua peminat. My Plates, kedai satu hentian untuk semua plat khas di Texas, sangat gembira untuk mengumumkan pelancaran tambahan yang menarik ini ke koleksi mereka.

Dengan plat lesen Texas Rangers yang baru dipamerkan dengan bangganya pada kereta anda, anda boleh membawa semangat permainan bola bersama anda ke mana sahaja anda pergi. Ekor gergasi, perjalanan jalan raya, dan ulang-alik harian akan menjadi peluang untuk mempamerkan sokongan anda yang tidak berbelah bagi untuk Rangers. Direka untuk menangkap intipati pasukan, plat lesen ini adalah kegemaran peminat yang pasti akan menarik perhatian.

Bermula hanya pada $50 setahun, peminat boleh menyertai liga besar dan menjadi sebahagian daripada kumpulan eksklusif peminat Rangers yang memaparkan warna pasukan mereka di jalan raya.

“Peminat Rangers sejati mempunyai plat Rangers,” kata Steve Farrar, Ketua Pegawai Eksekutif di My Plates. “Plat lesen ini membenarkan anda mempersembahkan pertunjukan 24/7 untuk pasukan yang anda sokong. Sudah tiba masanya untuk melangkah ke pentas dan tunjukkan kepada dunia siapa yang anda sokong.”

Jadi, pemukul naik! Sudah tiba masanya untuk bersinar dengan plat lesen Texas Rangers yang baru. Jangan lepaskan peluang ini untuk memukulnya keluar dari taman dan menyokong pasukan kegemaran anda. Lawati My Plates hari ini dan biarkan semangat pasukan anda mengambil alih kemudi.

My Plates mereka bentuk dan memasarkan plat khas lesen baru sebagai vendor untuk Jabatan Kenderaan Bermotor Texas. Matlamat My Plates adalah untuk mewujudkan hubungan jangka panjang yang saling menguntungkan yang direka untuk memaksimumkan hasil untuk negeri melalui jualan plat khas My Plates. Ketahui lebih lanjut di www.MyPlates.com.

Jabatan Kenderaan Bermotor Texas (TxDMV) adalah agensi negeri yang dinamik yang komited kepada perkhidmatan pelanggan, perlindungan pengguna dan kejayaan industri berkaitan kenderaan bermotor. Bagi setiap $1 yang dibelanjakan oleh agensi, ia memulangkan lebih daripada $10 dalam hasil negeri. Dana ini terutamanya digunakan untuk membina dan mengekalkan jalan raya dan jambatan negeri. Setiap tahun agensi mendaftarkan kira-kira 25 juta kenderaan; mengawal selia peniaga kenderaan; memberi kelayakan bas dan trak besar untuk perdagangan antara negeri dan antarabangsa; mengeluarkan permit saiz lebihan dan berat lebihan; dan memberi geran kepada agensi penguatkuasaan undang-undang untuk mengurangkan kecurian dan kecurian kenderaan. Ketahui lebih lanjut di www.TxDMV.gov.

SUMBER MyPlates.com