Regency Silver umum penyertaan di Persidangan Maya Hari Perlombongan Kinvestor 2023

Mining 05 Depositphotos scanrail Regency Silver Announces Participation at the 2023 Kinvestor Days Virtual Conference Mining Day

VANCOUVER, BC, 13 Sept. 2023 /CNW/ – Regency Silver Corp. (“Regency” atau “Syarikat”), (TSXV: RSMX) (OTCQB: RSMXF), dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Pengerusi Eksekutif Regency Bruce Bragagnolo dijadualkan membuat pembentangan di Persidangan Maya Kinvestor Days 2023 pada 19 September 2023 jam 11:00 pagi PT (2:00 petang ET). Butiran lanjut di bawah.


Regency Silver Corp Logo (CNW Group/Regency Silver Corp)

Persidangan Maya Kinvestor Days tahun ini merupakan persidangan maya 2 hari yang menampilkan barisan pembentang syarikat perlombongan dan teknologi kelas atas. Dianjurkan oleh presiden Kin Communications Arlen Hansen, syarikat pembentang akan berpeluang berkongsi perkembangan terkini dan menjawab soalan pemikiran daripada peserta.

Daftar secara percuma hari ini dan simpan tempat anda untuk mendengar daripada Bruce dan eksekutif utama lain semasa mereka membincangkan perkembangan terkini dalam perlombongan, logam bateri, dan teknologi.

Butiran Pembentangan:
Tarikh: 19 September 2023
Masa Pembentangan: 11:00 pagi PT / 2:00 petang ET
Pembentang: Bruce Bragagnolo, Pengerusi Eksekutif
Daftar sekarang di https://us06web.zoom.us/webinar/register/1916911734480/WN_T-UkYKxYR66v8mUFoVsxGw

Mengenai Persidangan Maya Kinvestor

Di Kinvestor, kami mewujudkan peluang berkuasa untuk pelabur berhubung dengan syarikat awam mapan dan baru muncul dalam industri perlombongan, teknologi, dan tenaga dalam platform maya percuma. Persidangan Maya Kinvestor dikuasakan oleh Kin Communications Inc, agensi perhubungan pelabur penuh perkhidmatan dengan lebih 14 tahun pengalaman merentasi pelbagai industri. Matlamat kami adalah untuk menjalin hubungan jangka panjang dengan pelabur, pemikir dan media. Perkhidmatan perhubungan pelabur kami merangkumi strategi, penyampaian mesej, penglibatan pelabur, pemasaran digital, penciptaan kandungan, dan banyak lagi. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.kinvestor.net

Twitter: @kincomm

MENGENAI REGENCY SILVER CORP.

Regency Silver ialah syarikat eksplorasi emas-tembaga-perak yang memberi tumpuan kepada benua Amerika. Regency Silver diketuai oleh pasukan profesional berpengalaman dalam eksplorasi dan pengeluaran. Projek utama Regency Silver ialah projek emas-tembaga-perak Dios Padre di Sonora, Mexico. Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, sila layari laman web Syarikat di www.regency-silver.com.

TSX Venture Exchange dan penyedia perkhidmatan peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar TSX Venture Exchange) tidak menerima tanggungjawab untuk kecukupan atau ketepatan pelepasan ini.

Nota Amaran Mengenai Kenyataan Masa Depan: Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan masa depan tertentu. Semua penyata selain penyata fakta sejarah yang terkandung dalam pelepasan ini adalah kenyataan masa depan. Tidak ada jaminan bahawa kenyataan tersebut akan terbukti tepat dan hasil sebenar dan peristiwa masa depan mungkin berbeza daripada yang dijangkakan dalam kenyataan tersebut. Faktor risiko penting yang boleh menyebabkan hasil sebenar berbeza secara material daripada rancangan atau jangkaan Syarikat termasuk risiko bahawa perubahan peraturan, pengumpulan dana, dan risiko yang berkaitan dengan eksplorasi mineral, termasuk risiko bahawa hasil eksplorasi sebenar akan berbeza daripada yang dijangka oleh pengurusan. Kenyataan pandangan masa depan dalam siaran akhbar ini dibangunkan berdasarkan jangkaan pengurusan. Syarikat secara tegas menafikan sebarang niat atau kewajipan untuk mengemas kini atau mengubah suai sebarang kenyataan pandangan masa depan sama ada akibat maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang sekuriti yang berkenaan.

SUMBER Regency Silver Corp