rEvolution Memperkukuh Kehadiran Global dengan Pangkalan Strategik di Singapura, Memberi Tumpuan kepada Operasi Asia Pasifik dan Memperluaskan Perkhidmatan Pemasaran Sukan Pemenang Anugerah

CHICAGO, 12 September 2023 — rEvolution, pemimpin global dalam pemasaran sukan, telah mengumumkan penubuhan pangkalan strategik di Singapura, menandakan satu batu lonjakan penting dalam strategi pengembangan globalnya. Langkah ini menandakan komitmen yang jelas terhadap arena pemasaran sukan Asia Pasifik, satu industri berbilion dolar.


rEvolution Singapore

Memperkukuh Pangkalan Strategik Global di Singapura, Memberi Tumpuan kepada Operasi APAC dan Memperluas Perkhidmatan Pemasaran Sukan Pemenang Anugerah

Kehadiran di Singapura akan berfungsi sebagai pusat operasi rEvolution di Asia Pasifik, meningkatkan kebolehlihatan dan pengaktifan jenama global untuk klien sedia ada dan berpotensi di rantau ini. Rakan kongsi termasuk pemimpin industri seperti NetApp, Hyundai, Amazon Web Services, Capgemini, Lamborghini, Continental Tire, Tata Communications, dan banyak lagi. Pejabat ini membawa kepakaran luas rEvolution dalam bidang seperti perlumbaan motorsport, bola sepak, ragbi, acara ekuestrian, golf, bola keranjang, besbol, layar, eSukan, dan permainan.

Langkah ini datang sebagai respons kepada permintaan pelanggan yang semakin meningkat untuk perkhidmatan bersepadu rEvolution dalam pemasaran sukan, perundingan jenama, strategi kreatif, kandungan, pemasaran permainan dan eSukan, dan pengaktifan tajaan. Dengan populariti permainan dan eSukan yang sangat besar di Asia dan penyertaan China dalam kalendar Formula 1 pada tahun 2024, pejabat baru ini memanfaatkan pengaruh rantau ini yang semakin meningkat dalam industri sukan global.

John Rowady, Ketua Pegawai Eksekutif rEvolution, berkata, “Penubuhan pangkalan strategik kami di Singapura mewakili langkah seterusnya ke arah visi global kami untuk menghayati salah satu pasaran sukan yang paling dinamik di dunia. Kami meningkatkan kepakaran kami untuk mempercepatkan nilai jenama dan pemegang hak di landskap sukan Asia Pasifik. Kami mewujudkan perkongsian yang bukan sahaja meningkatkan jenama tetapi juga menyumbang secara bermakna kepada budaya sukan yang meriah di rantau ini. Ini adalah saat bersejarah bagi kami, menetapkan pentas untuk bab baru yang menarik dalam kisah rEvolution.”

Claire Ritchie, Naib Presiden Eksekutif, Antarabangsa di rEvolution dan seorang pemimpin industri, akan berucap minggu ini di All That Matters, acara pertemuan B2B dan penglibatan peminat utama Asia. Beliau menyatakan, “Memperkukuh jangkauan kami ke Asia Pasifik sejajar dengan strategi global kami. Pangkalan strategik kami di Singapura memperkuat keupayaan rEvolution untuk menawarkan penyelesaian inovatif 24/7 kepada para pelanggan kami, di mana pun mereka berada. Kami berharap untuk meningkatkan dan memperluas barisan bakat kami di Asia Pasifik, yang merangkumi ahli pasukan berpengalaman kami dan bakat baru yang luar biasa yang akan menyertai kami.”

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rEvolution.

Mengenai rEvolution:

rEvolution, beribu pejabat di Chicago, Illinois, dengan pejabat di seluruh AS dan UK adalah agensi pemasaran sukan bebas terkemuka yang menghubungkan jenama dengan peminat. Pasukan terdiri daripada pakar industri dalam perundingan, strategi perniagaan, pemasaran, acara langsung, komunikasi, media, analitik dan kreatif. rEvolution mengkhusus dalam mereka bentuk dan menyampaikan kempen tajaan dan pemasaran yang meningkatkan prestasi untuk jenama dan pemegang hak di seluruh industri sukan global. Ditubuhkan pada tahun 2001, rEvolution adalah agensi jenis pertama yang mewakili jenama yang mengejar hubungan dengan peminat sukan dan budaya. rEvolution telah menerima banyak anugerah industri, konsisten menduduki Chief Marketer 200 dan Senarai 100 IT Acara Pemasar Teratas. Terokai lebih lanjut di www.revolutionworld.com.

Media Contact:

Deborah Mazza

dmazza@revolutionworld.com

SUMBER rEvolution