Runergy Bersinar Terang di RE+ di Las Vegas dengan Modul Generasi Baharu Jenis-N

Runergy Shines Bright at RE+ in Las Vegas with New Generation N-Type Modules

LAS VEGAS, 15 Sept. 2023 – Pada 12 September, RE+ 2023 yang sangat dinantikan bermula di Pusat Konvensyen dan Pameran Venetian di Las Vegas, AS. Sebagai pameran profesional dan pameran perdagangan tenaga suria terbesar di Amerika Utara, RE+ menarik orang ramai yang besar. Runergy membuat penampilan cemerlang di acara itu, mempamerkan pelbagai produk modul fotovolta berpenanda aras yang disambut baik oleh para hadirin.

Pada hari pertama pameran RE+, Runergy membuat kemajuan besar dalam memperluas jangkauan global mereka. Hyperion, jenama modul berprestasi tinggi Runergy, menandatangani perjanjian strategik global dengan Nanosun, menyasarkan pasaran seperti Eropah, Timur Tengah, dan Amerika Syarikat. Selain itu, Hyperion memasuki perjanjian kerjasama strategik dengan Grape Solar, memberi tumpuan kepada pasaran AS. Encik Mitchell Aguirre, COO Nanosun, dengan hangat menyatakan keyakinan yang kuat untuk bekerja dengan Hyperion bagi mewujudkan penyelesaian tenaga hijau yang inovatif. Encik Ocean Yuan, pengasas dan CEO Grape Solar, menekankan bahawa kedua-dua syarikat berkongsi komitmen kepada perkongsian dan perikatan strategik, dan terdapat potensi besar untuk kerjasama masa depan.

image 5027829 21253337 Runergy Shines Bright at RE+ in Las Vegas with New Generation N-Type Modules

Di RE+ tahun ini, Runergy mempamerkan siri modul kecekapan tinggi yang menggunakan teknologi sel N-type paling canggih, serta teknologi sel PERC arus perdana. Antaranya, modul kecekapan tinggi 54 setengah sel N-Type yang ditampilkan dengan reka bentuk estetik hitam penuh yang akan sesuai untuk aplikasi bumbung dan beratnya yang ringan memudahkan pemasangan. Walaupun bersaiz kecil, ia besar kuasa, dengan output kuasa maksimum pada 425W, mewujudkan pulangan yang lebih tinggi dan kitaran pelaburan yang lebih pendek untuk pemilik rumah. Dua modul N-Type yang lain adalah 72 dan 78 setengah sel, sempurna untuk projek pemasangan di darat dan sistem penjejak. Dengan kedudukan terkemuka Runergy dalam R&D sel N-jenis kecekapan tinggi dan pembuatan, produk-produk ini menawarkan LCOE yang lebih rendah dan nilai jangka panjang yang lebih besar kepada pemilik projek. Modul 72 setengah sel N-jenis juga diiktiraf sebagai Pencapaian Keseluruhan Tertinggi, dengan prestasi teratas dalam semua ujian ketat tiga disiplin penting termasuk kualiti, prestasi, dan kebolehpercayaan oleh RETC. Syarikat itu juga memperkenalkan modul PERC 72 setengah sel kaca tunggal, yang dihasilkan di kilangnya di Thailand. Runergy telah memasuki industri fotovolta sejak sepuluh tahun yang lalu dan penghantaran sel terkumpul melebihi 50GW. Runergy komited untuk terus menyediakan produk kecekapan tinggi dengan nilai tinggi untuk pelanggan global.

Semasa acara industri tenaga suria yang hebat ini, Runergy menganjurkan jamuan makan malam penghargaan pelanggan dan ulang tahun ke-10 yang meriah, dikenali sebagai “Malam Runergy,” di Hotel Resort Palms Casino di Las Vegas. Dr. Longzhong Tao, Pengerusi Runergy, dan Cik Ellen Wang, ketua jualan global Runergy, hadir. Dr. Longzhong Tao menyatakan rasa terima kasihnya yang ikhlas kepada para tetamu, sementara Cik Ellen Wang mengkaji sejarah pembangunan Runergy sepanjang sepuluh tahun lalu dan berkongsi visinya untuk masa depan. Aktiviti malam itu termasuk pemotongan “Kek Ulang Tahun ke-10,” perkongsian pelanggan, persembahan muzik, dan acara menarik lain. Para hadirin memuji produk, konsep pembangunan, dan visi masa depan Runergy, menyatakan keinginan mereka untuk bekerja seiring dengan Runergy.

image 5027829 21253556 Runergy Shines Bright at RE+ in Las Vegas with New Generation N-Type Modules

Kumpulan Runergy ditubuhkan pada 2013. Selepas sepuluh tahun pembangunan dan inovasi, dan dengan sokongan dan jagaan rakan-rakannya, ia telah berkembang menjadi perusahaan fotovolta dengan lebih daripada 10,000 pekerja di seluruh dunia, penjualan sel solar terkemuka, dan rantaian industri global. Pada masa depan, Runergy akan terus mengoptimumkan susun atur rantaian industri, berakar dalam eksplorasi teknologi, memperluas pengantarabangsaan, membina daya saing jangka panjang, dan bekerja dengan rakan kongsi global untuk mewujudkan jenama tenaga baharu yang boleh dipercayai untuk pengguna.

Ketahui lebih lanjut tentang Runergy: https://www.runergy-solar.com/

SUMBER Jiangsu Runergy New Energy Technology Co., Ltd.