Sebentar Lagi: Hidupkan dan gunakan ciri Imbas & Bayar dalam aplikasi Tim Hortons dan setiap pembelian layak memperoleh peluang untuk memenangi Volkswagen Taos 2024 dan hadiah mingguan lain

  • Ciri Imbas & Bayar membolehkan tetamu Tims membayar pesanan mereka dan memperoleh mata ganjaran Tims Rewards hanya dengan satu imbasan, mewujudkan pengalaman daftar keluar yang lebih pantas dan mudah untuk tetamu.
  • Untuk menggalakkan lebih ramai tetamu menggunakan ciri ini, bermula 4 Sept. hingga 15 Okt., tetamu Tim Hortons akan memperoleh satu penyertaan pertandingan Imbas & Bayar untuk Menang bagi setiap pembelian layak yang dibuat menggunakan ciri Imbas & Bayar pada Aplikasi Tims Hortons.
  • Hadiah yang boleh dimenangi dalam pertandingan Imbas & Bayar untuk Menang termasuk hadiah utama Volkswagen Taos 2024, dan hadiah mingguan termasuk percutian untuk empat orang untuk menghadiri Klasik Warisan Tim Hortons NHLTM 2023, percutian, tiket menonton filem percuma sepanjang tahun, dan kad hadiah gas bernilai $1,000!
  • Untuk menggunakan ciri Imbas & Bayar untuk pembelian di restoran Tims, ahli Ganjaran Tims Rewards hanya perlu menghubungkan sebarang kad kredit – seperti Kad Kredit Tims® – dalam aplikasi Tims dan kemudian hidupkan ciri Imbas & Bayar.

TORONTO, 28 Ogos 2023 /CNW/ – Tim Hortons akan segera menawarkan peluang kepada rakyat Kanada untuk memenangi Volkswagen Taos 2024 yang baru dan hadiah mingguan lain yang menakjubkan melalui pertandingan Imbas & Bayar untuk Menang, yang bermula pada 4 Sept. dan berlangsung hingga 15 Okt..

Ahli Ganjaran Tims akan memperoleh satu penyertaan pertandingan Imbas & Bayar untuk Menang bagi setiap pembelian layak yang dibuat menggunakan ciri Imbas & Bayar pada aplikasi Tim Hortons. Ciri Imbas & Bayar membolehkan tetamu Tims membayar pesanan mereka dan memperoleh mata ganjaran Tims Rewards hanya dengan satu imbasan, mewujudkan pengalaman daftar keluar yang lebih pantas dan mudah untuk tetamu.

Selain hadiah utama Volkswagen Taos 2024 yang akan dianugerahkan pada akhir pertandingan, berikut adalah hadiah mingguan yang tersedia untuk dimenangi:

  • Tiga Puluh Lima Tiket Menonton Filem Percuma Sepanjang Tahun dengan Cineplex®
  • Satu percutian untuk empat orang untuk menghadiri Klasik Warisan Tim Hortons NHLTM
  • Lima Percutian Akhir Pekan 3 Malam di mana-mana hotel Hilton®
  • Tujuh Kad Hadiah Gas bernilai $1,000 dari Journie Rewards
  • Tiga Percutian 7 Malam di mana-mana hotel Hilton®
  • Dua Puluh Lima Percutian Parks Canada

“Kami sentiasa mendengar daripada tetamu yang suka menggunakan Imbas & Bayar kerana betapa cepat dan mudahnya membayar pesanan mereka untuk Larian Tims mereka. Kami benar-benar teruja dapat memberi mereka peluang memenangi beberapa hadiah menakjubkan dengan pertandingan Imbas & Bayar Untuk Menang dan kami menantikan lebih ramai ahli Ganjaran Tims Rewards mencuba ciri Imbas & Bayar buat pertama kali,” kata Ernest Choi, Naib Presiden Digital & Loyaliti di Tim Hortons.

Untuk menggunakan ciri Imbas & Bayar, ahli Ganjaran Tims Rewards hanya perlu menghubungkan sebarang kad kredit – seperti Kad Kredit Tims – atau Kad Hadiah Tims® dalam aplikasi Tim Hortons (dengan mengetik tab Imbas di halaman utama aplikasi dan menambah kaedah pembayaran) dan kemudian hidupkan pilihan Imbas & Bayar. Ia hanya memerlukan satu imbasan untuk tetamu membayar pesanan dengan kaedah pembayaran pilihan mereka, memperoleh mata dan menebus ganjaran. Beberapa kaedah pembayaran boleh disimpan dengan selamat dalam aplikasi dan ia mudah bagi tetamu untuk beralih antara kaedah pembayaran mereka.

“Tetamu mendapati Imbas & Bayar sangat mudah kerana mereka boleh mengelakkan kerenah mengimbas untuk ganjaran, dan kemudian mengeluarkan dompet, mencari kad pilihan untuk membayar atau jumlah tunai yang betul untuk pesanan mereka – dan berpotensi mendapat wang kembalian,” kata Choi.

Hidupkan ciri Imbas & Bayar dalam aplikasi Tims sekarang. Untuk senarai penuh hadiah dan butiran dan maklumat pertandingan lain, layari timhortons.ca/scan-and-pay-to-win.

MENGENAI TIM HORTONS

Pada tahun 1964, restoran Tim Hortons® pertama di Hamilton, Ontario membuka pintunya dan rakyat Kanada telah memesan kopi Original Blend, kopi Double-DoubleTM, Donut dan Timbits® ikonik Tim Hortons dalam tahun-tahun sejak itu. Dalam tempoh 55 tahun yang lalu, Tim Hortons telah menawan hati dan selera rakyat Kanada dan menjadi sinonim dengan menghidangkan kopi kegemaran Kanada. Tim Hortons adalah rangkaian restoran terbesar di Kanada yang beroperasi dalam industri perkhidmatan pantas dengan hampir 4,000 restoran di seluruh negara. Lebih daripada kedai kopi dan bakery, Tim Hortons adalah sebahagian daripada fabrik Kanada dan tetamu boleh menikmati minuman panas dan sejuk istimewa – termasuk latte, cappuccino dan espresso, teh dan Iced Capps® terkenal kami – di samping sarapan, sandwich, wrap, sup dan banyak lagi yang lazat. Tim Hortons mempunyai lebih daripada 5,400 restoran di Kanada, Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Untuk maklumat lanjut mengenai Tim Hortons, layari TimHortons.ca

NHL dan logo Perisai NHL adalah tanda dagangan berdaftar dan nama dan logo Klasik Warisan NHL adalah tanda dagangan Liga Hoki Kebangsaan. © NHL 2023. Hak cipta terpelihara.

SUMBER Tim Hortons