Shiny Health & Wellness Memasuki Perkongsian Label Persendirian

TORONTO, 28 Ogos 2023 /CNW/ – Shiny Health & Wellness Corp. (“Shiny Health” atau “Syarikat”) (TSXV: SNYB), penyedia terkemuka produk kanabis premium mengumumkan bahawa kedai runcit pengguna dewasa ShinyBudnya di Ontario, akan mula menjual produk label putih pertama Shiny Health dengan dua pengeluar berlesen Quebec untuk mengeluarkan produk yang terdiri daripada hash dan bunga THC.

Logo Shiny Health & Wellness Corp. (CNW Group/Shiny Health & Wellness Corp.)

“Saya teruja untuk memperkenalkan pelancaran produk label putih ShinyBud pertama kami dari Quebec yang telah lama dirancang. Kami berharap dapat berkongsi Hash Tradisional Shiny Bud dan Ghost Haze dengan pelanggan kami tidak lama lagi,” kata Michael Nadeau, Ketua Pegawai Eksekutif, Shiny Health and Wellness Corp.

Pengesahan produk ini datang hasil daripada pengeluar berlesen yang telah memasuki perjanjian label putih dengan Syarikat menerima kelulusan daripada Ontario Cannabis Store (“OCS”). Susunan produk awal Shiny Health & Wellness, dan pengeluar berlesen yang masing-masing telah mengeluarkan dan menerima kelulusan OCS untuk produk tersebut, adalah seperti berikut:

  • Daripada Oaziz Extracts (“OAZIZ”) sebuah syarikat pemproses kanabis swasta yang terletak di bandaraya Montreal yang sibuk, dengan komitmen yang kuat terhadap kualiti dan inovasi, pengeluar barangan siap generasi seterusnya memperkenalkan Shiny Traditional Hash; hash termampat 3 gram yang dikerjakan dengan teliti. Produk label persendirian ini akan dipamerkan tidak lama lagi di kedai runcit ShinyBud di kawasan Toronto.
  • Jorge Sousa, Ketua Pegawai Eksekutif Oaziz Extracts,” Saya teruja dengan prospek kerjasama yang menjanjikan antara kedua-dua syarikat ini, dan kami hanya berharap dapat memberi nilai kepada pelanggan Shiny yang dihargai.”
  • Daripada Boudrias Family Farm Inc. (“BFFI”) sebuah pengeluar kanabis kraf berskala kecil swasta di Eastern Ontario yang progresif, mengharapkan kecemerlangan dalam setiap aspek perniagaannya dan bekerja secara demokratik dengan pekerjanya. BFFI memasuki industri kanabis dengan memohon lesen untuk menjadi penanam mikro kanabis di bawah Peraturan Kanabis. Mereka telah mencapai kedudukan sebagai pengeluar dan pengedar kanabis berkualiti tinggi yang terkenal dengan produk unik.
  • BFFI memperkenalkan GHOST HAZE-47 Didorong oleh Shiny, yang merupakan strain sativa dominan dengan kandungan tetrahidrokanabinol tinggi dan profil terpena tinggi. Persilangan menakjubkan ini dibuat antara legenda GHOST HAZE TRAIN dan NY-47. Selain kesan kuat pada badan digabungkan dengan kandungan CBG tinggi. Terutamanya, terpena utama adalah beta-Caryophyllene, d-Limonene, alpha-Humulene, dan beta-Ocimene dan ia akan meninggalkan pengguna dengan kepala yang jelas dan bersemangat dengan euforia.
Perihal Shiny Health & Wellness

Shiny Health & Wellness Corp. bermisi untuk membantu orang tidak pernah mengalah, hidup sepenuhnya dengan menjadi sumber dipercayai untuk penyelesaian dan perkhidmatan kesihatan dan kesejahteraan. Syarikat baru-baru ini memperluaskan strategi pertumbuhan runcitnya melampaui kanabis pengguna dewasa dengan menubuhkan mīhī Health & Wellness, garis perniagaan baharu yang memberi tumpuan kepada membina rangkaian farmasi komuniti, dengan farmasi pertamanya di Cornwall, Ontario. Berusaha untuk menyediakan pengalaman kanabis yang lebih pelbagai dan boleh diakses untuk pengguna dewasa, Syarikat juga mengendalikan ShinyBud Cannabis Co., jenama yang sudah mantap di Ontario yang strategik terletak di pasaran yang kurang tepu dengan penjual runcit kanabis. Lembaga pengarah dan pasukan pengurusan Syarikat memegang pengalaman operasi runcit yang luas, pembeda persaingan utama dalam memimpin strategi pertumbuhannya. Shiny Health diperdagangkan di Bursa Saham Ventura TSX (TSXV) di bawah simbol SNYB. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.shinyhealthandwellness.com

Bursa Saham Ventura TSX mahupun Penyedia Perkhidmatan Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Saham Ventura TSX) tidak menerima tanggungjawab atas kecukupan atau ketepatan pelepasan ini.

SUMBER Shiny Health & Wellness Corp.