SHISEIDO Rayakan Anne Hathaway sebagai Duta Jenama VITAL PERFECTION Baharu Bandar Raya New York, NY pada 13 SEP

Potensi Tiada Batasan Usia

NEW YORK, 15 Sept. 2023 — SHISEIDO — sebuah jenama sinonim dengan kecantikan, seni, dan inovasi — meraikan pelakon, Anne Hathaway sebagai wajah baru VITAL PERFECTION, rangkaian penjagaan kulit anti-penuaan terkemuka dengan 15 produk unik, yang dikuasakan oleh penyelidikan perintis untuk mencapai potensi dalaman kulit.

Saksikan Siaran Berita Multisaluran interaktif penuh di sini: https://www.multivu.com/players/English/9201251-shiseido-anne-hathaway-new-vital-perfection-global-ambassador/

New York adalah tempat yang signifikan di mana hubungan kami dengan Anne bermula, dan ia telah menjadi perjalanan yang sangat mengilhamkan. Anne bekerjasama dengan kami melalui keseluruhan proses kreatif untuk mencipta ekspresi peribadi VITAL PERFECTION. ‘Potensi tiada batasan usia’ adalah kebenaran sejagat. Teknologi dan formulasi terobosan VITAL PERFECTION bertujuan untuk memberikan apa yang mampu dilakukan kulit anda dengan memberi nutrisi, melindungi dan mengharmonikan,” kata Echo Lo, Naib Presiden jenama SHISEIDO.

Meraikan acara bersama Hathaway dan SHISEIDO ialah 150 kenalan jenama, termasuk penulis makanan dan gaya hidup, Candice Kumai sebagai pengacara majlis; pakar fesyen dan kecantikan, Jenna Rennert; Miss Universe 2016, Iris Mittenae; Chillemi; ikon fesyen Brazil, Silvia Braz, Pelakon Singapura, Sheila Sim, dan banyak lagi. Diadakan di The Sky Lounge, majlis malam yang anggun dengan dekorasi emas, para tetamu diberi akses eksklusif kepada Hathaway.

“Saya suka bahawa VITAL PERFECTION telah dicipta untuk bekerja secara harmonis dengan badan. VITAL PERFECTION berdasarkan penyelidikan yang menggali rangkaian yang sama yang menggalakkan aliran nutrien untuk memberi makan kulit dan memastikan ia kelihatan terbaik, bekerja dengan cekap dan semula jadi dengan badan, memberikan hasil penjagaan kulit terbaik yang mungkin. Saya sentiasa kagumi falsafah VITAL PERFECTION, bagaimana ia menggabungkan keanggunan ringkas, tradisi kompleks dan pengetahuan yang diperolehi dari masa ke masa dengan cara yang seimbang dan halus,” kata Anne Hathaway, Duta Global SHISEIDO VITAL PERFECTION.

Selama berdekad penyelidikan, VITAL PERFECTION pergi lebih dalam daripada produk anti-penuaan untuk bekerja secara harmonis dengan proses semula jadi kulit bagi memanfaatkan potensinya.

Intensive WrinkleSpot Treatment, diformulasi dengan Pure Retinol*1, secara kelihatan mengurangkan kedutan dalam dan tompok gelap dalam 1 minggu.*2 Walaupun retinol mudah terurai, formulasi unik SHISEIDO, tiub tanpa penutup belakang dan proses pengisian inovatif mencegah degradasi Pure Retinol untuk mengekalkannya aktif dan segar, justeru memastikan penghantaran keberkesanan tinggi terus ke kulit anda.

SHISEIDO juga telah membangunkan LiftDefine Radiance Night Concentrate untuk lebih berkesan mencegah kegendutan. Sepanjang penyelidikan yang luas, saintis SHISEIDO telah menemui sistem otot kulit yang melawan graviti. Mempamerkan teknologi LiftDynamic 4D, Konsentrat ini secara kelihatan memperbaiki kegendutan rahang sambil anda tidur. *3

*1 Bukan terbitan.

*2 Diuji pengguna dengan 109 wanita.

*3 Diuji secara klinikal ke atas 31 wanita, penggunaan 1 minggu.

Video: Anne Hathaway adalah Wajah Baru VITAL PERFECTION

Pautan untuk muat turun imej Getty Images resolusi tinggi: https://dam.gettyimages.com/assignments/shiseido-announces-anne-hathaway-as-new-vital-per

Untuk maklumat lanjut mengenai acara atau SHISEIDO VITAL PERFECTION dan acara:

Wataru Takekoshi
SHISEIDO, Pemasaran Global & Komunikasi, Pengarah PR
wataru.takekoshi@shiseido.com

Lisa Holden
SHISEIDO, Pemasaran Global & Komunikasi, Pengurus PR Kanan
lisa.holden@shiseido.com