SSD NVMe PCIe Gen3x4 Cervoz: Kelajuan Kilat dengan Perlindungan Kehilangan Kuasa Termaju

SSD NVMe PCIe Gen3x4 Cervoz: Kelajuan Kilat dengan Perlindungan Kehilangan Kuasa Termaju

TAIPEI, 1 Sept. 2023 — Pembekal storan perindustrian dan memori terkemuka, Cervoz Technology, memperkenalkan Keluarga T436: SSD PCIe NVMe Gen3x4 Perindustrian yang canggih. Serasi dengan antara muka PCIe Gen3x4, protokol NVMe, dan faktor bentuk M.2 2280, siri ini sesuai dengan sempurna untuk but dan storan dalam PC dan papan induk. Apa yang menjadikan SSD T436 istimewa adalah teknologi Perlindungan Kehilangan Kuasa proprietari Cervoz.

Cervoz menolak sempadan prestasi dan kebolehpercayaan SSD dengan memperkenalkan keluarga SSD NVMe PCIe Gen3x4 T436, yang mewakili operasi kelajuan tinggi digabungkan dengan teknologi Perlindungan Kehilangan Kuasa yang komprehensif.

Dalam era yang didominasi oleh kemajuan IoT dan AI yang pesat, kebergantungan kita kepada data adalah utama. Dengan turun naik kuasa global yang didorong oleh keperluan pengkomputeran yang meningkat, ada lebih daripada panggilan untuk pengurusan data yang lebih pantas. Adalah penting untuk melindungi data kita daripada potensi ketidaktentuan kuasa.

Melindungi Data daripada Ketidakstabilan Kuasa

Ciri utama T436 adalah teknologi PLP (Perlindungan Kehilangan Kuasa) termaju. Gangguan kuasa telah lama menjadi cabaran untuk SSD, menjadikan data berharga terdedah kepada kerosakan atau kehilangan, mengancam integriti data dan kesinambungan operasi. SSD T436 mengintegrasikan teknologi Powerguard untuk memerangi cabaran ini. Apabila berlaku penurunan kuasa yang tidak dijangka, Powerguard diaktifkan serta-merta, menarik kuasa tambahan dari kapasitor tantalum, memastikan sebarang data dalam penimbal DRAM ditulis kembali ke Kilat NAND. Biasanya, SSD purata memerlukan sekitar 40ms kuasa sandaran untuk menyelesaikan tugas menulis data, dipengaruhi oleh kerumitan atau saiz data. Dengan Powerguard Cervoz, masa penimbal dari penurunan kuasa ke kegagalan berpotensi meningkat dengan mengkagumkan kepada 88ms, memastikan semua data mempunyai masa yang mencukupi untuk ditulis sepenuhnya.

Semua di atas hanyalah sebahagian daripada teknologi PLP komprehensif Cervoz. Apabila digabungkan dengan mekanisme VDT (Pengesan Voltan) Safeguard, penstabilan voltan Voltguard, dan pertahanan Circuitguard terhadap arus tidak normal, PLP Cervoz menawarkan perlindungan tanpa tandingan terhadap kehilangan data akibat gangguan kuasa, memastikan integriti dan keselamatan data penting anda.

Kelajuan dan Kebolehpercayaan Tanpa Kompromi

Keluarga SSD T436 bukan sahaja mengenai kelajuan; ia juga mengenai kebolehpercayaan. Dengan ciri-ciri yang merangkumi pematuhan terhadap piawaian NVMe 1.3/PCI Express Base 3.1 hingga penggabungan memori kilat kualiti gred SSD terkemuka dari Kioxia, T436 direka untuk kecekapan. Selain itu, firmware Cervoz menampilkan algoritma ECC yang kukuh – Penyahkodan Secekap Rendah (LDPC) – bersama-sama dengan kaedah Perlindungan Data Hujung ke Hujung, memastikan kebolehpercayaan dan integriti data.

Menyedari haba yang dihasilkan oleh prestasi tinggi, T436 tersedia dalam versi suhu lebar yang boleh beroperasi dengan boleh dipercayai dari -40°C hingga 85°C. Di samping itu, mekanisme perlindungan SW-HW lebihan haba terintegrasi, yang dilengkapi dengan penyerap haba dioptimumkan, memastikan pelesapan haba yang berkesan, menjamin prestasi optimum pada setiap masa.

Mengapa SSD Cervoz T436?

Dengan kapasiti dari 240GB hingga 1920GB, julat suhu operasi yang luas dari -40°C hingga 85°C, pernafasan haba dinamik, Penimbal DRAM, penyulitan AES 256-bit, dan banyak lagi, keluarga T436 menawarkan penyelesaian komprehensif yang disediakan khusus untuk perniagaan yang mencari kedua-dua prestasi dan kebolehpercayaan yang tidak berbelah bagi. Sama ada keperluan adalah untuk akses data yang pantas atau operasi yang konsisten dalam situasi berkuasa kritikal, T436 memastikan bahawa perniagaan kekal di barisan hadapan kecekapan dan kebolehpercayaan.

Sertai revolusi storan kelajuan tinggi, yang diperkuat oleh kebolehpercayaan tanpa tandingan dengan melawat www.cervoz.com atau hubungi info@cervoz.com. Dengan Cervoz, kompromi antara kelajuan dan kebolehpercayaan menjadi sesuatu dari masa lalu.

Mengenai Cervoz

Beribu pejabat di Taiwan, Cervoz Technology membekalkan komponen terbenam untuk pasaran PC perindustrian. Syarikat ini mempunyai hampir dua dekad pengalaman mereka bentuk dan membangunkan penyelesaian memori dan storan berprestasi tinggi untuk aplikasi perindustrian.

Kontak
Media: marketing@cervoz.com
Jualan: sales@cervoz.com

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/09/83a628da-banner_ads_t436_1920x1080.jpg