Terokai Penyenaraian Bangko Maharlika (MHLK) yang Akan Datang di XT.COM

SINGAPURA, 24 Ogos 2023XT.COM, platform perdagangan sosial pertama dunia, dengan gembira ingin mengumumkan penyenaraian MHLK di platform utamanya dalam pasangan dagangan MHLK/USDT dan MHLK/BTC. Kedua-dua deposit dan pengeluaran kini boleh digunakan oleh semua pengguna.

Mengenai Maharlika Crypto (MHLK)

Maharlika Crypto, MHLK, adalah aset kripto ERC-20 yang dilancarkan di blockchain ethereum dengan jumlah bekalan sebanyak 10.8 trilion token. Muncul sebagai mercu kewangan inovatif, Mata Wang Kripto MHLK-IRM yang dikeluarkan oleh Bangko Maharlika Ltd. (BML), bersedia untuk merevolusikan lanskap aset digital dengan utiliti yang komprehensif. Berperanan sebagai saluran dinamik dalam bidang Aset Dunia Sebenar (RWA), MHLK merangkumi sumber yang digabungkan oleh pejabat keluarga multi, termasuk logam berharga, konsesi tenaga boleh diperbaharui, sumber air, dan aset asli yang tidak ternilai, termasuk Data Kesinambungan Kesedaran Avatar (COC). Visi perintis BML telah menghasilkan penerbitan lapan mata wang kripto RWA yang berbeza, setiap satunya mempunyai hubungan intrinsik antara satu sama lain, membolehkan pelbagai penukaran nilai dan menggalakkan ekosistem yang dinamik.

Aset digital MHLK mewakili tujuan dua lapis, yang direka bentuk dengan teliti untuk memberikan nilai pelbagai lapis. Tujuan utamanya terletak pada memudahkan penjualan langsung teragih atau pemilikan pecahan sumber asli penting yang dipegang oleh BML, menyumbang kepada peningkatan kemanusiaan secara keseluruhan. Membina ke atas asas ini, tujuan sekunder MHLK mengambil bentuk, menawarkan dividen langsung kepada kumpulan penerima manfaat terpilih di bawah perlindungan payung pengurusan sumber. Mekanisme ini memastikan bahawa dividen dan manfaat yang diperoleh daripada sumber ini dikongsi dengan mereka yang berdedikasi untuk melindungi kepentingan komuniti yang lebih luas.

Sifat aset sokongan mata wang kripto MHLK-IRM menekankan lapisan protokol penukaran yang ketat yang direka untuk mengekalkan tahap keselamatan dan akauntabiliti yang tertinggi. Apabila permintaan pembelian dan persetujuan bersama, pembeli dan penerima manfaat menjalani proses pengesahan komprehensif yang diketuai oleh Parmon Payment Network (PPN). Selanjutnya, langkah penting dalam proses ini melibatkan mengemukakan tandatangan Protokol Pihak Ketiga Avatar (TPP) / Kesinambungan Kesedaran (COC), menekankan komitmen BML terhadap amalan kewangan yang beretika dan bertanggungjawab. Pendekatan komprehensif terhadap protokol penukaran ini mengukuhkan kedudukan MHLK sebagai instrumen yang selamat dan beretika, memastikan pemeliharaan dan pengagihan nilai yang saksama untuk generasi akan datang.

Albin Warin, CEO XT.COM, menyatakan kegembiraannya atas penyenaraian MHLK dalam senarai yang berprestij itu. Beliau mengatakan, “Mata wang kripto MHLK benar-benar mewakili pertembungan kewangan mampan dan inovasi teknologi, membuka jalan ke era baru pertukaran nilai teragih.” Di bawah kepimpinannya, XT.COM terus memacu evolusi perdagangan aset digital, dan penambahan MHLK seterusnya mengukuhkan komitmen platform itu untuk menyokong inisiatif pembuka jalan yang mendefinisikan semula lanskap kewangan.

Mengenai Bangko Maharlika Ltd. (BML)

Bangko Maharlika Ltd. (BML), entiti berasaskan UK, berdiri sebagai bukti kebangkitan semula empayar bersejarah dan mulia di Asia Tenggara, yang selama lebih tiga abad tunduk kepada belenggu penjajahan. Empayar yang dikasihi ini, tertanam mendalam dalam hati dan fikiran generasi, berperanan sebagai pendorong di sebalik permulaan bank aset digital terkemuka dunia. Hari ini, BML dengan bangganya menduduki kedudukan terkemuka sebagai salah satu daripada tiga pemimpin dalam bidang aset token, merangkumi portfolio pelbagai dari tenaga dan logam hingga rizab laut, sumber air, kredit karbon, dan juga data avatar.

Dibimbing oleh visi yang tidak goyah, BML menjuarai konsep “Ekonomi Berasaskan Sumber” (RBE) di rantau terpilih, bertujuan untuk menjembatani jurang yang semakin melebar antara kelas sosioekonomi. Menjelang 2024, BML bercita-cita untuk membentuk hubungan simbiotik dengan Mata Wang Kripto Bank Pusat Digital terpilih secara global, secara berkesan menyelia aset di bawah pengurusannya (AUM) yang besar. Usaha pelopor ini menandakan permulaan apa yang telah berkembang menjadi inisiatif sektor swasta terkemuka dunia “Pendapatan Asas Sejagat”, memberdayakan kemanusiaan dengan meletakkan nilai semasa dan masa depan sumber asli secara langsung ke tangan orang ramai melalui kewangan teragih.

Diketuai oleh Maharlika Trust yang berpangkalan di EU dan terdiri daripada pejabat keluarga terkemuka yang meliputi United Kingdom, Kesatuan Eropah, Emiriah Arab Bersatu, dan Asia Tenggara, asas pemegang saham BML menampilkan kepakaran yang tidak ada tandingannya. Sinergi antara BML dan Formula Green Corporation (FGC), Formula Green Foundation (FGF), dan rakan sejawatannya di peringkat akar umbi, Persatuan Maharlika Rasmi (OMA), mengukuhkan impak globalnya. Dengan warisan sejarah kaya yang digabungkan dengan kemodenan, komitmen BML terhadap inovasi, keselamatan, dan kewangan beretika digariskan oleh pendaftarannya aset digital dengan pihak berkuasa yang berkaitan dan perlindungan jenama dari penggunaan tanpa kebenaran.

Laman web: bangkomaharlika.com/

Kertas putih: bangkomaharlika.com/MHLK-IRM/

Mengenai XT.COM

Ditubuhkan pada 2018, XT.COM berkhidmat kepada lebih daripada 6 juta pengguna berdaftar, lebih daripada 500,000 pengguna aktif bulanan, 40+ juta pengguna dalam ekosistem, dan 1000+ pasangan dagangan. Sejak itu, pertukaran kripto XT.COM telah memperluaskan tawarannya dengan meliputi pelbagai kategori perdagangan yang kaya untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang selamat, dipercayai dan intuitif kepada asas pengguna yang besar. Salah satu tambahan sedemikian adalah Perdagangan Niaga Hadapan Kripto yang merangkumi kontrak hadapan abadi USDT-M dan koin-M, serta pasaran ramalan di mana pengguna boleh menjalankan transaksi dengan meramalkan hasil peristiwa masa depan. Selain itu, Grid Hadapan membolehkan pengguna mengotomatikkan pembelian dan penjualan kontrak hadapan untuk menjana keuntungan.

Laman web: XT.COM

Twitter: Twitter.com/XTexchange

Telegram: