Terokai Penyenaraian HarryPotterObamaPacMan8Inu (XRP8) di XT.COM

SINGAPURA, 1 Sept. 2023 — XT.COM, platform perdagangan sosial pertama di dunia, dengan gembira mengumumkan penyenaraian XRP8 di platformnya dalam zon inovasi dan meme. Pasangan perdagangan XRP8/USDT akan dibuka untuk perdagangan mulai 22 Ogos 2023 10:00 (UTC).

  • Pengguna boleh mendeposit XRP8 untuk perdagangan sejak 21 Ogos 2023 10:00(UTC)
  • Penarikan untuk XRP8 akan dibuka mulai 23 Ogos 2023 10:00 (UTC)

Mengenai HarryPotterObamaPacMan8Inu (XRP8)

HarryPotterObamaPacMan8Inu, XRP8, adalah token ERC-20 yang digunakan pada blockchain ethereum dengan jumlah bekalan sebanyak 100 juta token. Token ini mewakili token meme inovatif yang menggabungkan elemen budaya popular dengan dunia kripto yang dinamik. Dengan memeluk falsafah “Bullish and Dumb” yang unik, inisiatif ini telah menarik tumpuan yang pantas, menunjukkan peningkatan nilai sebanyak 187X hanya beberapa hari selepas diperkenalkan. Disokong oleh komuniti yang terlibat dan bersemangat, HarryPotterObamaPacMan8Inu sedang mengubah ufuk kripto sambil sekaligus memperingati aspek kripto yang ringan dan bermakna.

Bayangkan alam semesta di mana watak Harry Potter yang dicintai bertembung dengan kehadiran magnetik Barack Obama, semuanya sambil mengembara dalam labirin nostalgia Pac-Man. Gabungan imaginatif ini menganyam narasi memukau yang dengan cekap menangkap ciri-ciri penentu setiap watak, memupuk perasaan kesatuan dan ingin tahu dalam komuniti. HarryPotterObamaPacMan8Inu dengan cepat memikat komuniti Ethereum sejak pelancaran baru-baru ini. Menggunakan pendekatan interaktif dan interaktif, inisiatif ini telah memanfaatkan keupayaan teknologi blockchain untuk melibatkan pengguna melalui pengalaman bermain dan kandungan berinspirasi meme. Setiap transaksi berubah menjadi peluang bagi pengguna untuk menemui kejutan tersembunyi, memperkenalkan unsur kehairanan kepada usaha tersebut. Projek ini juga bekerjasama dengan Brother Marketing.

Albin Warin, CEO XT.COM, menyatakan kegembiraannya mengalu-alukan token meme baru ke platform tersebut, dengan menyatakan, “Kami sangat gembira token meme ini disenaraikan di XT.com.” Sebagai pemimpin visioner dalam ruang kripto, Albin Warin menyedari kepentingan token meme dalam menarik perhatian dan keterlibatan komuniti. Antusiasmenya untuk penyenaraian ini menggariskan komitmen XT.com untuk menerima projek inovatif dan pelbagai dalam lanskap kripto yang sentiasa berubah. Sikap menyokong Albin Warin menyerlahkan dedikasi platform untuk menyediakan ruang dinamik untuk aset digital yang mapan dan baru muncul, memupuk ekosistem yang meriah yang memenuhi pelbagai minat pelabur.

Mengenai Kebolehgunaan dan Insentif Inovatif HarryPotterObamaPacMan8Inu

Melampaui jalan cerita yang memukau, HarryPotterObamaPacMan8Inu memperkenalkan kebolehgunaan dan ganjaran inovatif untuk pemegangnya. Dengan memiliki token ini, ahli komuniti diberi akses ke fungsi eksklusif, NFT edisi terhad, dan peluang untuk mengambil bahagian dalam acara maya yang tiada tandingannya. Percantuman tren meme dan teknologi canggih mutakhir membentuk ekosistem dinamik yang menyuburkan keterlibatan berpanjangan dan keterlibatan aktif.

Di teras inisiatif HarryPotterObamaPacMan8Inu, terdapat aspek pengurangan token yang belum pernah dilihat sebelum ini dan menarik. Walaupun koin meme kerap dianggap sebagai ujian main-main, token spesifik ini telah menetapkan piawaian baharu dengan membakar 10% daripada penerbitannya secara keseluruhan, bernilai lebih daripada sejuta dolar. Apa yang benar-benar menonjol adalah bahawa pengurangan ini tidak semata-mata dirancang oleh pasukan projek; komuniti dengan penuh semangat turut mengambil bahagian. Pemegang utama telah memimpin dengan memperoleh dan memusnahkan token, memaparkan dedikasi mereka terhadap potensi projek yang berkekalan. Mindset “bakar untuk memperoleh” ini telah memperkenalkan lapisan keghairahan tambahan dan menyinari kemajuan sejati projek.

Laman web: hpop8i.com
Twitter: twitter.com/HPOP8I
Telegram: t.me/HPOP8Inu

Mengenai XT.COM

Ditubuhkan pada 2018, XT.COM melayani lebih dari 6 juta pengguna terdaftar, lebih dari 500,000 pengguna aktif bulanan, 40+ juta pengguna di ekosistem, dan 1000+ pasangan perdagangan. Sejak itu, XT.COM bursa kripto telah memperluaskan tawarannya dengan merangkumi kategori perdagangan yang kaya untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang selamat, dipercayai dan intuitif untuk basis pengguna besarnya. Salah satu tambahan adalah Perdagangan Futures Kripto yang termasuk Kontrak Berjangka USDT-M dan coin-M futures perpetual, serta pasaran ramalan di mana pengguna dapat melakukan transaksi dengan meramalkan hasil peristiwa masa depan. Selain itu, Futures Grid membolehkan pengguna mengotomatiskan pembelian dan penjualan kontrak berjangka untuk menjana keuntungan.

Laman web: XT.COM
Twitter: Twitter.com/XTexchange
Telegram: t.me/XTsupport_EN

SUMBER XT.COM