THE MILESTONE GROUP UMUMKAN PEMBELIAN THE WEATHERSBY APARTMENTS DI CHARLOTTE, NC

CHARLOTTE, N.C., 5 Sept. 2023 — The Milestone Group (Milestone) mengumumkan pemerolehan The Weathersby Apartments, sebuah komuniti pangsapuri pasaran bebas bersepadu 180 unit yang telah dibaik pulih sepenuhnya, di 8415 University Station Circle di Charlotte, NC. Harga pembelian tidak didedahkan.

“Kami gembira dapat menambah komuniti yang telah dibaik pulih sepenuhnya ini ke portfolio kami,” kata Naib Presiden Perolehan Milestone, Jason Wise. “Pasukan kami dapat mendapatkan dan melaksanakan pemerolehan luar pasaran secara cekap ini dan mengambil alih pembiayaan sedia ada, memberi manfaat kepada kedua-dua Milestone dan penjual dengan mengelakkan denda prabayar pinjaman.”

Mengenai Hartanah

The Weathersby menawarkan pangsapuri moden dua, tiga dan empat bilik yang terletak strategik di antara dua pusat pekerjaan utama di North Charlotte. Komuniti ini terletak betul-betul di luar W.T. Harris Blvd dan berdekatan dengan Pusat Bandar Charlotte, University City, dan Northlake, dengan akses mudah ke banyak membeli-belah, restoran, dan runcit perkhidmatan lain. Kemudahan komuniti termasuk kolam renang dengan dek matahari dua peringkat, sebuah kelab, pusat kecergasan 24 jam, taman anjing, dapur luar, dan ruang piknik. Kediaman moden yang telah dibaik pulih dan dikemas kini sepenuhnya termasuk konter kuarsa, kabinet putih, hiasan dinding ubin, perkakas stainless steel, lantai plank kayu palsu di seluruh, almari khas, dan mesin basuh dan pengering di setiap unit.

Mengenai Milestone

The Milestone Group ialah firma pengurusan pelaburan hartanah terkemuka, swasta yang mempunyai kepakaran dan fokus kuat dalam aset pangsapuri nilai tambah di pasaran metropolitan utama Amerika Syarikat. Ditubuhkan pada 2003, Milestone telah mewujudkan kepercayaan dengan pelaburnya melalui navigasi jaya beberapa kitaran ekonomi merentasi lebih $9 bilion pelaburan pangsapuri melibatkan lebih 90,000 unit. Milestone melabur melalui siri dana ekuiti budi bicara dan mempunyai pejabat korporat di Dallas, TX, Boca Raton, FL, dan Atlanta, GA. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.milestonegp.com atau hubungi investorrelations@milestonegp.com.

SUMBER The Milestone Group