Theravance Biopharma akan Menyertai Persidangan Pelabur yang Akan Datang

DUBLIN, 29 Ogos 2023 – Theravance Biopharma, Inc. (NASDAQ: TBPH) akan mengambil bahagian dalam Perbualan Bersemuka di Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright pada Selasa, 12 September pada 9:30 pagi ET (6:30 pagi PT/2:30 petang IST) dan akan mengadakan mesyuarat secara peribadi dengan komuniti pelaburan di persidangan itu.


Theravance Biopharma Logo (PRNewsfoto/Theravance Biopharma, Inc.)

Siaran web acara itu boleh diakses dengan melawat Theravance.com, di bawah bahagian Pelabur: Persembahan dan Acara. Siaran semula siaran web akan diarkibkan di laman web Syarikat selama 30 hari.

Mengenai Theravance Biopharma

Fokus Theravance Biopharma, Inc. adalah untuk menyampaikan Ubat yang Membuat Perbezaan® dalam kehidupan orang. Dalam mengejar tujuannya, Theravance Biopharma memanfaatkan dekad pengalaman, yang telah membawa kepada pembangunan YUPELRI® (revefenacin) inhalasi larutan yang diluluskan FDA untuk rawatan penyelenggaraan pesakit dengan penyakit paru-paru obstruktif kronik (COPD). Ampreloxetine, penyelidikan norepinefrin pengambilan semula peringkat akhirnya dalam pembangunan untuk hipotensi ortostatik neurogenik simptomatik, berpotensi menjadi terapi kelas pertama yang berkesan dalam merawat konstelasi gejala kardinal dalam pesakit atrofi simptom berganda. Syarikat komited untuk mewujudkan/memacu nilai pemegang saham.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.theravance.com.

THERAVANCE BIOPHARMA®, THERAVANCE®, dan logo Cross/Star adalah tanda dagangan berdaftar kumpulan syarikat Theravance Biopharma (di AS dan negara tertentu lain).

YUPELRI® adalah tanda dagangan berdaftar Mylan Specialty L.P., sebuah syarikat Viatris. Tanda dagangan, nama dagangan atau tanda perkhidmatan syarikat lain yang muncul dalam siaran akhbar ini adalah hak milik pemilik masing-masing.

Hubungi:
investor.relations@theravance.com
650-808-4045

SUMBER Theravance Biopharma, Inc.