Tyson 2.0 Bermitra dengan YellowstonedTM untuk Mentransformasikan Pengalaman Cannabis Montana

Tyson 2.0 Partners with YellowstonedTM to Transform Montana’s Cannabis Experience

Mike Tyson’s jenama ganja yang memenangi anugerah membuat penampilan sulung di Montana hari ini.

MISSOULA, Mont., 1 Sept. 2023Montana, dikenali dengan keindahan semula jadi yang menakjubkan, kini menjadi rumah kepada kerjasama yang akan meningkatkan pengalaman ganja Negeri Harta Karun ini ke ketinggian baharu. Tyson 2.0, yang diketuai oleh legenda Mike Tyson dan Carma HoldCo, dengan bangganya mengumumkan perkongsian mereka dengan YellowstonedTM di Montana.

Usaha menarik ini akan menggabungkan pemandangan menakjubkan Montana dengan pengalaman merokok yang tak terlupakan untuk dinikmati para pengguna. Produk Tyson 2.0 yang tersedia hari ini di Montana merangkumi pelbagai tawaran yang dirangka dengan teliti yang akan membuat peminat menginginkan lebih.

Mike Bites makanan ringan, gulungan dan blunt penuh bunga, serta bunga yang ditatah dengan rapi akan dikuasakan oleh Kumpulan Rakan Kongsi Yellowstoned untuk semua di Montana nikmati. Tyson 2.0 menetapkan pentas bagi pengalaman penggunaan yang halus dan menyerap, dan Yellowstoned bertujuan untuk menjadikan visi itu kenyataan.

“Bersekutu dengan YellowstonedTM di Montana adalah lompatan besar untuk pengembangan global Tyson 2.0,” seru Adam Wilks, Ketua Pegawai Eksekutif Carma Hold Co dan rakan Mike Tyson dalam jenama luar biasa mereka.

“Keindahan semula jadi Montana berfungsi sebagai latar belakang sempurna untuk visi kami, dan kami komited untuk menawarkan penduduk dan pelawat pengalaman ganja yang tiada tandingan yang selaras dengan persekitaran yang hebat ini.”

YellowstonedTM berkongsi kegembiraan ini apabila mereka dengan penuh semangat menyertai pasukan Tyson 2.0.

“Saya sangat bersyukur atas peluang ini. Kami tidak boleh lebih teruja untuk berpasangan dengan The Champ dan membawa jenamanya ke negeri kami,” kata Danielle Kingston, Presiden YellowstonedTM. “Bersama-sama, kami bertujuan untuk merevolusikan landskap ganja di Montana dengan mewujudkan produk inovatif yang meraikan keindahan negeri ini dan menyediakan pengalaman bersejarah untuk penduduk dan pelancong di seluruh dunia.”

Pelancaran Tyson 2.0 Cannabis yang dinantikan di Montana akhirnya tiba, menandakan titik perubahan dalam industri ganja negeri ini. Sama ada anda penduduk Montana yang bangga atau pelancong ingin tahu yang mencari pengalaman unik, Tyson 2.0 dan Yellowstoned menjemput anda untuk menemui sinergi ganja dan tempat paling indah di Bumi.

Mengenai Tyson 2.0

Tyson 2.0 dilancarkan pada Oktober 2021, diasaskan oleh ikon budaya Mike Tyson dan usahawan bersiri Chad Bronstein. Hari ini ia adalah salah satu jenama ganja yang berkembang paling pesat di Amerika Syarikat. Barisan ganja pemenang anugerah Tyson 2.0 termasuk pilihan bunga, pekatan tulen, dan makanan ringan yang memberi kesan kuat, semuanya terkenal dengan kualiti, konsistensi, dan harga berpatutan yang luar biasa.

Tyson 2.0 tersedia di negeri AS terpilih dan wilayah Kanada melalui perkongsian dengan operator ganja terbaik yang ada supaya peminat ganja yang teliti boleh menikmati ganja yang tidak dipertandingkan di mana sahaja. Lawati www.tyson20.com atau beli barangan di www.shoptyson20.com.

Mengenai YellowstonedTM

YellowstonedTM adalah di mana intipati ganja premium bertembung dengan semangat liar Barat yang tidak terkawal. Sebagai rakan kongsi Montana eksklusif Tyson 2.0, YellowstonedTM komited untuk mengkurasi strain yang mencerminkan kualiti luar biasa landskap Montana. Temukan perjalanan ganja yang ditingkatkan dengan strain yang mewakili hati alam liar. Untuk ketahui lebih lanjut tentang Yellowstoned, layari: www.goyellowstoned.com.

Pertanyaan Media

Brian Roberts
Ketua Pegawai Perhubungan, Tyson 2.0
908-616-7822
364469@email4pr.com

SUMBER Tyson 2.0