United Bermitra dengan Sesame Workshop Semasa Bulan Kesediaan Kebangsaan untuk Mencapai Kanak-Kanak yang Memerlukan

Syarikat penerbangan menyoroti ‘Welcome Sesame’ pada platform Miles on a Mission sepanjang bulan September

United akan padankan sehingga satu juta batu yang dikumpul untuk inisiatif Sesame Workshop yang menyampaikan peluang pembangunan awal kanak-kanak yang sangat diperlukan kepada keluarga yang terjejas akibat krisis

CHICAGO, 29 Ogos 2023 — United Airlines dan Sesame Workshop hari ini mengumumkan perkongsian baharu menjelang Bulan Kesediaan Kebangsaan untuk menyokong kanak-kanak yang memerlukan di seluruh dunia. Sepanjang bulan September, syarikat penerbangan akan menonjolkan Welcome Sesame pada platform Miles on a Mission, sebuah program pengumpulan dana berdasarkan kerumunan yang kini memudahkan ahli program kesetiaan untuk berbuat baik dan menderma batu kepada pertubuhan bukan keuntungan kebangsaan dan tempatan.


United will match up to one million miles raised for Sesame Workshop initiative through its Miles on a Mission platform.

Batu yang didermakan akan membantu Sesame Workshop, organisasi nirlaba di sebalik Sesame Street, melakukan perjalanan di seluruh dunia untuk menyampaikan pembelajaran awal dan penjagaan memupuk kepada kanak-kanak dan penjaga yang terjejas akibat konflik dan krisis – termasuk kanak-kanak dan keluarga di Ukraine, Timur Tengah, Asia Selatan, Amerika Latin, Afrika Timur, dan rantau lain yang terjejas.

United akan memadankan satu juta batu pertama yang dikumpulkan oleh Sesame Workshop sebelum akhir tahun.

“Kami mengumpulkan pelanggan paling setia kami untuk bersama kami menyokong kerja luar biasa yang hanya boleh dilakukan oleh Sesame Workshop – untuk kanak-kanak di seluruh dunia yang paling memerlukannya,” kata Josh Earnest, SVP dan Ketua Pegawai Komunikasi. “Pada masa krisis, pasukan United secara rutin memobilisasikan jet kami untuk membantu mengangkut bekalan bantuan di mana diperlukan dan membawa orang keluar dari bahaya. Melanjutkan perkongsian kami dengan Sesame Workshop membolehkan ahli Mileage Plus menderma batu dan memaksimumkan kesan usaha bantuan kritikal ini, kerana kami tahu Good Leads the Way untuk begitu ramai pelanggan paling setia kami juga.”

Program Miles on a Mission United kini lebih mudah diakses oleh badan amal – mengurangkan jumlah batu keseluruhan daripada 200,000 kepada 100,000 untuk menerima anugerah mereka dan memanjangkan jumlah masa pertubuhan bukan keuntungan boleh mengumpul batu daripada 30 hari kepada 90 hari – memberi kumpulan peserta lebih banyak peluang untuk mempromosikan sebab mereka dan mencapai matlamat mereka.

Program yang dikemas kini juga memudahkan Ahli MileagePlus terlibat dengan lebih banyak peluang untuk menggunakan batu mereka untuk kebaikan. Ahli akan menerima lebih banyak kemas kini sepanjang tahun, termasuk cerita berfokus komuniti, sambutan derma, sorotan penderma dan peluang untuk terlibat semasa Minggu Pemberian Batu pada Misi Tahunan United.

“Sesame Workshop gembira bekerjasama dengan Miles on a Mission United untuk membawa pendidikan dan kegembiraan kepada lebih ramai kanak-kanak dan keluarga melalui inisiatif Welcome Sesame kami,” kata Presiden Sesame Workshop Sherrie Westin. “Kami tahu kanak-kanak sangat berdaya tahan, dan jika mereka mempunyai akses kepada sokongan pembangunan awal kanak-kanak yang berkualiti, mereka boleh mengatasi kesukaran dan membina masa depan yang lebih cerah.”

Lebih daripada 400 juta kanak-kanak tinggal di kawasan yang kini terjejas oleh konflik keganasan, dan lebih 43 juta kanak-kanak di seluruh dunia telah dipaksa berpindah. Melalui media pendidikan yang disesuaikan dengan keperluan unik kanak-kanak dan perkhidmatan langsung secara peribadi dengan rakan kongsi yang dipercayai, Welcome Sesame mencapai keluarga di mana sahaja mereka berada—dari bilik darjah dan klinik kesihatan hingga ke televisyen dan peranti mudah alih. Welcome Sesame dibina di atas penyelidikan, diuji dengan keluarga, dan dicipta dengan kerjasama pakar tempatan dan antarabangsa untuk memanfaatkan kuasa Muppet Sesame yang dicintai untuk menyampaikan pembelajaran awal yang menyeronokkan dan penjagaan memupuk kepada keluarga, di mana sahaja mereka berada.

United memulakan hubungannya dengan Sesame Workshop pada bulan Mac apabila syarikat penerbangan itu melantik Oscar the Grouch sebagai Ketua Pegawai Sampahnya untuk membantu membina kesedaran pengguna mengenai bahan api penerbangan mampan. Oscar telah muncul dalam lebih daripada 30 video asli, kandungan digital, sosial dan luar rumah setakat ini dan masih banyak lagi yang akan datang. United baru-baru ini melancarkan kit ameniti kanak-kanak baharu yang menampilkan watak ikonik Sesame Workshop seperti Oscar dan Elmo dalam pelbagai permainan dan cerita.

Lawati united.com/donate hari ini untuk terlibat dan menjadi Ahli MileagePlus secara percuma.

Mengenai United

Di United, Good Leads The WaySM. Dengan hab AS di Chicago, Denver, Houston, Los Angeles, New York/Newark, San Francisco dan Washington, D.C., United mengoperasikan rangkaian laluan global paling komprehensif di kalangan syarikat penerbangan Amerika Utara dan kini merupakan syarikat penerbangan terbesar di dunia mengikut batu tempat duduk yang tersedia. Untuk maklumat lanjut mengenai cara menyertai pasukan United, sila lawati www.united.com/careers dan maklumat lanjut mengenai syarikat itu di www.united.com. United Airlines Holdings, Inc., syarikat induk com