utu dan TAP Miles&Go Bersekutu untuk Memberi Manfaat ‘Dinaiktaraf’ Pulangan Cukai kepada Ahli Kerap Terbang Setia Air Portugal

SINGAPURA, 30 Ogos 2023 — utu, sebuah syarikat teknologi perjalanan berasaskan Singapura, hari ini mengumumkan bahawa ia menambah TAP Miles&Go, program penumpang setia Air Portugal, ke senarai rakan kongsi globalnya. Perjanjian itu bertujuan untuk membawa proposisi nilai tanpa preseden utu yang menawarkan ganjaran untuk membeli-belah bebas cukai kepada ahli TAP Miles&Go.

imej utu X TAP AIr Portugal utu dan TAP Miles&Go Berkongsi untuk Membawa Faedah Penebusan Cukai 'Dinaik taraf' kepada Ahli Kerap Terbang Air Portugal

Ahli TAP Miles&Go kini boleh memanfaatkan sistem ganjaran merentas sempadan utu untuk menerima nilai dipertingkatkan sebanyak AS$125 bagi setiap AS$100 pembayaran balik cukai semasa membeli-belah di luar negara. Dengan menggunakan Kad Bebas Cukai utu sebagai kaedah pilihan mereka untuk menerima pembayaran balik cukai, ahli TAP Miles&Go akan memperoleh 3,546 batu, bersamaan dengan pembayaran balik ‘dinaik taraf’ sebanyak AS$125.

Faedah dinaik taraf di lima puluh negara

Prosesnya mudah. Untuk bermula, penumpang kerap terbang TAP Air Portugal mesti terlebih dahulu memuat turun aplikasi mudah alih utu Tax Free melalui Google Play atau App Store dan mengaktifkan Kad Bebas Cukai utu mereka. Apabila melengkapkan borang pembayaran balik cukai atau menggunakan kiosk pembayaran balik cukai, ahli hanya perlu memberikan nombor Kad Bebas Cukai utu mereka dan memilih TAP Miles&Go sebagai kaedah pembayaran balik yang dikehendaki dari aplikasi utu.

Insentif luar biasa ini tersedia di lebih 50 negara di mana pembayaran balik CBP atau GST ditawarkan, termasuk destinasi terkemuka seperti Singapura, Perancis, Itali, Jerman, Thailand, dan Emiriah Arab Bersatu.

“Kami gembira dapat bekerjasama dengan utu untuk membawa tawaran eksklusif ini kepada ahli kami kerana kami sentiasa berusaha untuk meningkatkan program TAP Miles&Go,” kata Pedro Ribeiro, Pengarah Kesetiaan, Program TAP Miles&Go “Perkongsian ini membolehkan ahli kami melepaskan manfaat tambahan melalui membeli-belah bebas cukai, meningkatkan nilai yang mereka terima ketika menerokai destinasi baharu.”

Perkongsian utu dengan TAP Miles&Go menawarkan insentif tanpa bandingan untuk ahli program kesetiaan itu. Dengan memanfaatkan Kad Bebas Cukai utu, ahli TAP Miles&Go kini boleh memaksimumkan pembayaran balik cukai mereka sambil sekaligus memperoleh batu yang ketara, memberi mereka peluang yang lebih banyak untuk meningkatkan pengalaman perjalanan mereka.

“Kami berbesar hati untuk berkongsi dengan TAP Miles&Go untuk menawarkan peluang ini kepada ahli program kesetiaan yang dihormati mereka,” kata Sanjay Chinchwade, CCO, Perkongsian & utu Miles utu. “Perkongsian strategik ini seterusnya mengukuhkan komitmen kami untuk meningkatkan pengalaman perjalanan dan menyediakan penyelesaian inovatif untuk pelancong di seluruh dunia.”

TAP Air Portugal adalah syarikat penerbangan Eropah kedua yang menyertai revolusi pembayaran balik cukai utu berikutan perkongsian dengan Flying Blue, program penumpang setia kumpulan penerbangan Air France-KLM Perancis-Belanda, dengan lebih ramai rakan kongsi dalam penerbangan dan perhotelan akan diumumkan tidak lama lagi. Lawati www.utu.global untuk berita dan pengumuman terkini.

Mengenai utu

utu (disebut “you-too”) mentransformasikan membeli-belah bebas cukai di seluruh dunia dengan memberi kuasa kepada pelancong dengan kebebasan untuk mendapatkan pembayaran balik CBP yang lebih tinggi dengan pergi melampaui digitalisasi pembayaran balik untuk merekabentuk semula rantaian nilai membeli-belah bebas cukai untuk manfaat pelancong. Pasukan pengurusan utu mempunyai pengetahuan domain mendalam dalam membeli-belah bebas cukai yang dibangunkan selama lebih 25 tahun membayar balik CBP dan GST di seluruh dunia. Dengan menyatukan dunia pembayaran balik dan ganjaran, utu membuka nilai baharu dalam ganjaran daripada pengecer, syarikat penerbangan, hotel, dan lain-lain. Ditubuhkan pada 2015 dan beribu pejabat di Singapura, produk utu boleh digunakan di lebih 50 negara.

Mengenai TAP

TAP Air Portugal adalah syarikat penerbangan Portugis dan ahli Perikatan Bintang sejak 2005. Beroperasi sejak 1945, TAP mempunyai hab di Lisbon, di persimpangan Afrika, Utara, Tengah dan Amerika Selatan, dan merupakan penyedia utama penerbangan antara Eropah dan Brazil. Musim panas ini, TAP menawarkan lebih 1250 frekuensi seminggu melalui rangkaian destinasi Syarikat, yang terdiri daripada tujuh lapangan terbang di Portugal, 10 di Amerika Utara, 12 di Amerika Tengah dan Selatan, 14 di Afrika dan Timur Tengah dan 43 di Eropah (selain Portugal). TAP telah membuat komitmen yang jelas untuk memodenkan armadanya dan menawarkan pelanggan produk terbaik dalam sektor itu. Syarikat penerbangan Portugis mengendalikan salah satu armada termuda di dunia, dengan pesawat generasi terkini Airbus NEO: A320neo, A321neo, A321LR dan A330neo, dengan kecekapan dan tahap pelepasan berkurangan yang unggul. TAP juga mengendalikan pesawat Embraer dan ATR dalam armada wilayahnya (TAP Express). Syarikat ini dianggap oleh Airline Ratings sebagai syarikat penerbangan paling selamat di Eropah dan kelima paling selamat di dunia. TAP Air Portugal juga diiktiraf dan dianugerahkan sebagai Syarikat Penerbangan Terkemuka Eropah ke Afrika, serta Syarikat Penerbangan Terkemuka Eropah ke Amerika Selatan oleh World Travel Awards pada 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 dan 2021.

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/08/28c6c571-utu_x_tap_air_portugal_image.jpg