Wondershare Virbo Perkenalkan Ciri-ciri Baharu untuk Mendemokrasikan Penciptaan Video AI

63 2 Wondershare Virbo Unveils New Features to Democratize AI Video Creation

VANCOUVER, BC, 19 Sept. 2023 – Wondershare Virbo, platform penciptaan video avatar AI terkemuka, telah melancarkan ciri-ciri baru yang bertujuan untuk memudahkan penghasilan video avatar yang menarik dan hidup. Kemas kini itu merangkumi Talking Photo, AI Video Translation, dan Speech to Video.

Wondershare Virbo Unveils Talking Photo, AI Video Translation, Speech-to-Video New Features

Dour Dou, Pengarah Produk Virbo, mengulas, “Sejak pelancaran kami, kami telah dengan tekun mengambil maklum balas pengguna untuk membentuk jadual Virbo, dengan tujuan meningkatkan akses kepada teknologi AI dan meringkaskan proses penciptaan video.”

  • Teknologi neural rendering maju Virbo dengan mudah mengubah imej menjadi avatar bercakap realistik, menawarkan penyelesaian mudah bagi perniagaan, pencipta kandungan, dan pengguna untuk memberi suara kepada mesej mereka.
  • Ciri AI Video Translation mengesan dan menterjemahkan suara latar dalam video ke dalam bahasa yang berbeza. Pengguna memuat naik video dan memilih bahasa sasaran, dan AI Virbo menyelaraskan dubbing, menghapuskan keperluan untuk sulih suara manual yang mahal dan memperluaskan jangkauan global video.
  • Ciri Speech to Video membolehkan penciptaan avatar secara langsung daripada fail audio. Pengguna boleh memuat naik atau merakam skrip suara latar, dan AI Virbo akan menjana video dengan avatar terpilih menyampaikan ucapan. Ini mempercepatkan penciptaan video jurucakap yang menarik sambil menambah sentuhan peribadi.
  • Pengalaman web Virbo menerima pengubahsuaian lengkap yang memberi tumpuan kepada kemudahan dan fleksibilitas. Pengguna boleh dengan mudah mencipta video avatar di web dengan pustaka templat besar dan editor lanjutan.

Keserasian dan Harga

Wondershare Virbo serasi dengan Web, iOS, Android dan Desktop, dengan harga bermula dari $19.9 untuk langganan bulanan. Untuk percubaan percuma dan muat turun, sila layari laman web rasmi kami atau kedai aplikasi. Ikuti kami di Instagram, YouTube, dan Twitter untuk ketahui lebih lanjut mengenai Virbo.

Mengenai Wondershare

Wondershare dikenali secara global sebagai syarikat perisian yang komited untuk menyampaikan penyelesaian inovatif untuk kegunaan peribadi dan profesional. Sebagai pemimpin dalam kreativiti dan produktiviti, Wondershare telah menerima anugerah berprestij daripada organisasi seperti The Shorty Awards, G2, dan GetApp. Di Wondershare, misi kami adalah untuk memberdayakan individu untuk mengejar minat mereka dan membina dunia yang lebih kreatif. Dengan lebih 100 juta pengguna di 150 negara, pengguna boleh mengakses pelbagai penyelesaian perisian untuk penyuntingan video, penyuntingan PDF, pemulihan data, rajah dan grafik, dan banyak lagi. Bersama-sama, Wondershare berusaha untuk menyediakan perisian berkualiti tinggi dan mesra pengguna yang membolehkan individu dan perniagaan mewujudkan idea kreatif mereka.


LOGO (PRNewsfoto/wondershare)

SUMBER Wondershare