Zendure Dedahkan Inovasi Pengurusan Tenaga Bersih Pintar di IFA Berlin 2023

Zendure Unveils Smart Clean Energy Management Innovations at IFA Berlin 2023

BERLIN, 1 Sept. 2023 /CNW/ — Zendure, sebuah syarikat permulaan EnergyTech, bersedia untuk memukau para hadirin IFA Berlin dengan ekosistem ZEN+ Home, yang akan merevolusikan bagaimana isi rumah menguruskan penggunaan tenaga. Di tempat kejadian, SolarFlow yang mencabar dan juga terkenal SuperBase V menjanjikan penyelesaian tenaga bersih yang boleh dipercayai dan mampu milik.

image 5017297 39474338 Zendure Unveils Smart Clean Energy Management Innovations at IFA Berlin 2023

ZEN+ Home: Masa Depan Pengurusan Tenaga

ZEN+ Home, oleh Zendure, adalah platform menyeluruh yang mesra pengguna yang mengubah pengurusan tenaga bersih isi rumah. Ia menggabungkan produk plug-and-play dengan teknologi canggih untuk pemantauan, automasi tenaga, dan peningkatan kecekapan yang mudah tanpa usaha untuk mengurangkan bil elektrik.

Dibezakan oleh teknologi tenaga bersih canggih dan integrasi sensor, ZEN+ menyampaikan perkhidmatan tenaga yang lebih pintar melalui teknologi perisian, IoT, dan AI yang inovatif. Ini memberi kuasa kepada pengguna untuk secara aktif membentuk masa depan yang mampan dengan mengintegrasikan pengurusan tenaga pintar ke dalam kehidupan seharian mereka, yang merevolusikan cara keluarga menguruskan penggunaan tenaga di rumah dengan penyelesaian yang berhemat.

Selanjutnya meningkatkan pengalaman ZEN+ Home adalah pakar IoT Shelly meter tenaga dan Satellite Plug yang baru diperkenalkan. Aksesori ini berkomunikasi dengan SolarFlow melalui pelayan awan, menawarkan statistik penggunaan minit dan pemantauan tenaga dua arah saat. Pemantauan tepat ini menyempurnakan pengagihan tenaga dalam masa nyata untuk penggunaan kuasa optimum dalam rumah tangga.

Sebagai pemain yang menonjol, SolarFlow adalah sistem solar balkoni yang menyimpan lebihan tenaga siang untuk penggunaan isi rumah pada waktu malam. Ia bersepadu dengan licin dengan aksesori termasuk plag pintar, pemantau CT, bateri dinaik taraf, dan kabel serba guna untuk membentuk ekosistem yang kohesif dan mesra pengguna.

SuperBase V: Stesen Kuasa Sandaran Rumah

SuperBase V, produk utama Zendure dari tahun lalu, terus memberi kesan dengan keupayaannya yang kukuh. Sistem tenaga sandaran rumah tangga plug-and-play ini menawarkan bateri separa pepejal, reka bentuk modular, dan kapasiti maksimum 64kWh. Sama ada untuk perjalanan berkhemah, kuasa sandaran, atau mengecas kenderaan elektrik, SuperBase V menjanjikan keserbagunaan yang tidak tertandingi.

Di IFA 2023, Zendure mempamerkan lebih daripada produk, ini adalah gambaran masa depan pengurusan tenaga pintar di rumah. Dengan inovasi dan komitmennya terhadap kelestarian, Zendure bersedia untuk membuat langkah ketara dalam revolusi EnergyTech.

Untuk pertanyaan mengenai produk atau penampilan Zendure di IFA, sila hubungi zendure_de@berkleypr.com.

Mengenai Zendure

Ditubuhkan pada 2017, Zendure adalah salah satu syarikat permulaan EnergyTech yang paling pesat berkembang yang terletak di hab teknologi Silicon Valley, USA, dan Greater Bay Area, China, Jepun, dan Jerman. Misi kami adalah untuk menyampaikan tenaga bersih yang boleh dipercayai dan mampu milik kepada isi rumah di seluruh dunia dengan mempopularkan EnergyTech terkini.


(PRNewsfoto/Zendure USA Inc.)

SUMBER Zendure DE GmbH