BUSINESSNEXT diletakkan sebagai ‘Pemimpin’ dalam Laporan Perkhidmatan Kewangan CRM 2023 oleh Firma Penyelidikan Bebas

Penilaian kriteria 39 menilai 10 Platform CRM Perkhidmatan Kewangan paling penting di peringkat global

HANOI, Vietnam dan JAKARTA, Indonesia, 30 Ogos 2023 — BUSINESSNEXT, alam semesta penyelesaian perusahaan komposisi untuk bank dan perkhidmatan kewangan telah diletakkan sebagai ‘Pemimpin’ dalam Laporan Gelombang ForresterTM Perkhidmatan Kewangan CRM, Q3 2023 untuk platform CRMNEXT tujuan padan. Forrester, firma penyelidikan dan penasihat bebas dan paling berpengaruh dengan kehadiran global, menilai 10 vendor teratas perkhidmatan kewangan CRM merentasi 39 kriteria, dikumpulkan ke dalam tiga kategori tahap tinggi: Tawaran Semasa, Strategi, dan Kehadiran Pasaran.

Platform CRMNEXT menerima skor tertinggi antara semua vendor yang dinilai untuk semua 5 kriteria penilaian teratas termasuk

  • Pembukaan Akaun
  • Perkhidmatan Diri Pelanggan / kriteria penglibatan
  • Memprospek dan Pendekatan keupayaan untuk terus belajar dan meningkatkan ketepatan cadangan tawaran.
  • Penjanaan Lead dan Penetapan Keutamaan untuk mengautomasi pemarkahan dan penghalaan prospek.
  • Wawasan pelanggan dan pandangan 360 untuk menjana wawasan untuk Pusat Tindakan pintarnya

BUSINESSNEXT telah dinilai tertinggi untuk Visi dan Jalan Hala yang kukuh untuk perkhidmatan kewangan CRM. Laporan menyatakan bahawa BUSINESSNEXT paling sesuai untuk firma perkhidmatan kewangan bersaiz sederhana hingga besar yang mempunyai proses yang kompleks.

Mengulas pengiktirafan tersebut, Sushil Tyagi, Pengarah Eksekutif, BUSINESSNEXT, berkata, “Ini adalah saat yang membanggakan bagi kami untuk diletakkan sebagai ‘Pemimpin’ dalam kalangan CRM kewangan global kerana ia menggariskan kekuatan vertikal mendalam dan kepakaran domain kami. Produk kami dibina di atas seni bina komposisi dan tidak bergantung kepada mana-mana pembekal perkhidmatan awan dengan fokus pada model berorientasikan kod rendah/tiada kod yang didorong dengan 13 tahap pereka. Walaupun CRMNEXT terus menyaksikan kadar penggunaan yang luar biasa, kami akan terus melabur dalam mekanisme untuk melancarkan ‘Pengalaman Total’ menunggang teknologi zaman baharu.”

Forrester mentakrifkan pasaran perkhidmatan kewangan CRM sebagai ‘Sistem CRM yang sesuai untuk perniagaan perkhidmatan kewangan untuk melibatkan, menarik, memperoleh, dan mengekalkan pelanggan serta untuk mencipta wawasan ke dalam aktiviti dan kelakuan pelanggan perkhidmatan kewangan.’ Vendor dinilai untuk fungsi CRM yang sesuai untuk bank runcit, penanggung insurans, firma pelaburan dan pengurusan kekayaan. Mereka dinilai berdasarkan tawaran pasaran menyeluruh dan strategi mereka dan diletakkan merentasi gradient Pemimpin, Pelaksana Kuat, Penender dan Penantang.

Mengenai BUSINESSNEXT:

BUSINESSNEXT ialah alam semesta penyelesaian perusahaan komposisi dengan fokus pada bank dan perkhidmatan kewangan di peringkat global. Diiktiraf sebagai Visionari oleh penganalisis industri terkemuka, ia memanfaatkan teknologi, inovasi, dan pengalaman untuk dengan gigih menyampaikan pengalaman yang luar biasa, unik, dan manusiawi, menguasai persekitaran perniagaan yang tidak menentu dan kompleks. Platform BUSINESSNEXT iaitu CRMNEXT, CUSTOMERNEXT & DATANEXT adalah platform berdasarkan awan yang didorong oleh AI dan ML yang didedikasikan untuk memungkinkan transformasi digital. Ia terdiri daripada portfolio diperkayakan penyelesaian hiper SaaS modular yang responsif, boleh pasang dengan mudah & main, dan mempunyai keupayaan integrasi superlatif dengan ekosistem. BUSINESSNEXT hari ini membekalkan kuasa kepada 1 juta+ pengguna di seluruh 65,000 cawangan dan pusat panggilan, menguruskan 1 bilion pelanggan akhir di seluruh dunia. BUSINESSNEXT mempunyai ibu pejabat AS di Raleigh, Carolina Utara dan ibu pejabat antarabangsa di Noida, India. Ia mempunyai tapak di 5 benua dan pejabat langsung di 14 negara di seluruh AS, MEA, dan APAC. Untuk maklumat lanjut, layari https://www.businessnext.com/

Media Contact Information:
Sherwin S. Lumintaintang
+62 821-3310-0053
sherwin.lumintaintang@crmnext.com