Huadi International Group Co., Ltd. umumkan keputusan Mesyuarat Agung Tahunan Pemegang Saham 2023

WENZHOU, 1 Sept. 2023 – Huadi International Group Co., Ltd. (“HUDI” atau “Syarikat”) (NASDAQ: HUDI), peneraju utama dalam pembangunan dan pembuatan produk-produk paip keluli tahan karat tanpa siar industri di China, hari ini mengumumkan keputusan Mesyuarat Agung Tahunan Pemegang Saham Syarikat 2023 (”Mesyuarat Tahunan”) yang diadakan di salah satu pejabat eksekutifnya di No. 1688 Tianzhong Street, Longwan District, Wenzhou, Wilayah Zhejiang, Republik Rakyat China.

Dalam Mesyuarat Tahunan, para pemegang saham Huadi International Group Co., Ltd.:

  1. Telah melantik lima pengarah, setiap seorang akan berkhidmat sehingga Mesyuarat Agung Tahunan Pemegang Saham pada 2024 atau sehingga pengganti mereka dipilih dan layak memegang jawatan; dan
  2. Mengesahkan pelantikan HTL CPA’s and Business Advisors LLC sebagai firma akauntan awam berdaftar bebas Syarikat bagi tahun kewangan berakhir 30 September 2023;

Mengenai Huadi International Group Co., Ltd.

Huadi International Group Co., Ltd. merupakan pengeluar terkemuka bagi produk-produk paip dan tiub keluli tahan karat tanpa siar perindustrian dengan kemudahan pengedaran yang luas dan rangkaian untuk lebih dua puluh wilayah di China dan seluruh industri paip keluli antarabangsa. Ia menawarkan pelbagai produk yang dieksport ke dua puluh negara dan rantau seperti Amerika Syarikat, Mexico, Thailand, Australia, Argentina, Taiwan, India, Filipina, EAU dan Kanada. Produk-produknya banyak digunakan dalam industri penghantaran minyak & gas, kejuruteraan kimia, pemprosesan makanan, peranti perubatan, aeronautik dan astronautik, dandang stim, pembinaan sistem pengairan, elektrik, automotif, seni bina laut, kilang kertas dan industri mekanikal. Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, sila layari: http://www.huadi.cc.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pemulihan Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan berkenaan rancangan, objektif, matlamat, strategi, peristiwa akan datang atau prestasi masa depan, dan andaian asas serta kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin,” “akan,” “berhasrat,” “sepatutnya,” “menjangkakan,” “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan mengandungi risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza dengan jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada yang berikut: matlamat dan strategi Syarikat; pembangunan perniagaan Syarikat pada masa depan; keadaan kewangan dan keputusan operasi; permintaan dan penerimaan produk dan perkhidmatan; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penetapan harga; perubahan teknologi; peraturan kerajaan; turun naik dalam keadaan ekonomi dan perniagaan am di China dan andaian yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana perkara di atas dan risiko lain yang terkandung dalam laporan yang difailkan oleh Syarikat dengan SEC. Atas sebab-sebab ini, antara lain, para pelabur dinasihatkan supaya tidak bergantung sepenuhnya pada mana-mana kenyataan prospektif dalam siaran akhbar ini. Faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat dengan SEC, yang boleh disemak di www.sec.gov. Syarikat tidak bertanggungjawab untuk menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat:
Jabatan IR
E-mel: IR@huadigroup.com

Perhubungan Pelabur:

Wealth Financial Services LLC
Janice Wang
E-mel: services@wealthfsllc.com
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214