KCGI 2023 Bitget Peringkat 2: Pendaftaran untuk Pertandingan Salinan Dagangan Masa Depan Kini Dibuka

Victoria, Seychelles, 31 Ogos 2023 – Bitget, platform perdagangan derivatif kripto dan salinan perdagangan terkemuka, dengan sukacitanya mendedahkan peringkat kedua King’s Cup Global Invitational (KCGI) 2023, pertandingan perdagangan kripto spektakular yang sangat besar. Memasuki edisi keempat, pendaftaran KCGI 2023 kini dibuka untuk Pertandingan Salinan Perdagangan Futures yang sangat dinantikan. Pertandingan ini menawarkan para pedagang peluang untuk bersaing demi hadiah sebanyak 2,650,000 USDT, bersama dengan pelbagai hadiah mewah termasuk Tesla Cybersquad dan helikopter Airbus H135.

Peringkat pertama KCGI 2023, Pertandingan Perdagangan Spot, berakhir dengan kejayaan yang mengagumkan, menarik para pedagang dari seluruh dunia. Lebih daripada 5,100 peserta dan 574 pasukan mendaftar untuk mengambil bahagian dalam pertandingan yang mencabar ini, mempamerkan kemahiran perdagangan mereka pada platform Bitget yang canggih. Maklum balas yang sangat positif menggariskan keghairahan global mengenai KCGI 2023 dan menyediakan pentas untuk Pertandingan Salinan Perdagangan Futures yang akan datang.

Ketika keghairahan berterusan, Bitget dengan sukacitanya mengumumkan bahawa pendaftaran untuk Pertandingan Salinan Perdagangan Futures secara rasmi akan bermula tidak lama lagi sebagai sebahagian daripada acara KCGI 2023. Para pedagang dari seluruh dunia akan bersaing dalam pasukan dan menyalin dagangan para pedagang elit. PnL pasukan akan dikira berdasarkan jumlah PnL sepuluh ahli pasukan teratasnya. Sepuluh pasukan teratas, seperti yang dikedudukan oleh jumlah PnL, akan berkongsi hadiah. Pertandingan Salinan Perdagangan Futures akan menawarkan para peserta peluang untuk terlibat dalam senario perdagangan berisiko tinggi, mempamerkan kemahiran dan strategi mereka dalam dunia dinamik kontrak hadapan kripto.

Selain daripada Pertandingan Salinan Perdagangan Futures, KCGI 2023 juga merangkumi pertandingan memukau lain, seperti Pertandingan Perdagangan Spot, Pertandingan Perdagangan Demo, dan Pertandingan Perdagangan Futures, semuanya direka untuk mencabar dan memberi ganjaran kepada peserta di setiap tahap kepakaran. Para peserta juga boleh mengambil bahagian dalam acara khas, seperti permainan rolet yang mendebarkan dan sesi rolet langsung, di mana hadiah eksklusif, termasuk iPhone terkini dan Tesla Cyberquad yang mengagumkan, menanti para pemenang. Pendaftaran akan dibuka untuk Perdagangan Demo dan Perdagangan Futures masing-masing pada 5 dan 10 September.

Edisi KCGI sebelumnya telah menyaksikan kejayaan yang luar biasa, menarik para pedagang dan pasukan dari seluruh dunia. Membina warisan ini, inisiatif penjenamaan semula Bitget dan sambutan Hari Jadi ke-5 telah mengubah KCGI 2023 menjadi lompatan maju yang besar, mencerminkan evolusi Bitget menjadi pertukaran kripto yang dinamik yang berpusat pada falsafah “Trade smarter”-nya.

KCGI 2023 mewakili lebih daripada sekadar pertandingan – ia adalah sambutan perdagangan pintar. Peserta dalam ekstravaganza perdagangan elektrik ini akan membuka ciri-ciri platform terkini Bitget, memanfaatkan kuasa perdagangan sosial, derivatif, dan aktiviti pendidikan yang menyerap. Sebagai pertukaran kripto yang berkembang pesat, Bitget menawarkan pengalaman perdagangan yang tiada tandingannya yang memberi kuasa kepada para pedagang untuk menavigasi landskap kripto yang sentiasa berubah dengan penuh keyakinan.

Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget, menyatakan, “Ketika kami bergerak ke peringkat kedua KCGI 2023, kami menjemput para pedagang di seluruh dunia untuk mempamerkan kemahiran mereka dan bersaing dalam Pertandingan Salinan Perdagangan Futures. KCGI bukan sekadar pertandingan tetapi bukti komitmen Bitget untuk memupuk pertukaran kripto yang dinamik dan pelbagai. Dengan susunan pertandingan yang menarik, termasuk perdagangan spot, futures, dan salinan perdagangan, kami menjemput para peserta untuk menyertai ekstravaganza perdagangan ini, mengalami perjalanan perdagangan yang lebih bijak yang ditawarkan Bitget. Kami menjangkakan akan menyaksikan semangat dan bakat komuniti perdagangan global kami apabila kami memulakan perjalanan yang mendebarkan ini bersama-sama.”

Untuk butiran lanjut mengenai KCGI 2023 Bitget dan untuk mendaftar untuk Pertandingan Salinan Perdagangan Futures, Perdagangan Demo dan Perdagangan Futures, sila layari: www.bitget.com/events/kcgi

Mengenai Bitget

Ditubuhkan pada 2018, Bitget adalah pertukaran kripto terkemuka dunia yang menawarkan perkhidmatan Salinan Perdagangan sebagai salah satu ciri utamanya. Melayani lebih daripada 20 juta pengguna di lebih daripada 100 negara dan wilayah, pertukaran ini komited untuk membantu pengguna berdagang dengan lebih bijak dengan menyediakan penyelesaian perdagangan satu hentian yang selamat. Bitget mengilhamkan individu untuk menerima kripto melalui kerjasama dengan rakan kongsi yang boleh dipercayai, termasuk pemain bola Argentina yang legendaris Lionel Messi dan penganjur acara eSukan rasmi PGL.
Untuk maklumat lanjut, layari: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord

HUBUNGI: Rachel Cheung
Pengurus PR Global 
media-at-bitget.com