Ragnarok Origin Menerima Nombor Versi Asing oleh Kerajaan Cina

Seoul, Korea, 30 Ogos 2023 – GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, hari ini mengumumkan bahawa Ragnarok Origin telah menerima nombor versi asing oleh kerajaan Cina yang didedahkan pada 29 Ogos 2023.

Ragnarok Origin telah menunjukkan kuasa global IP Ragnarok dengan prestasi cemerlang sejak dilancarkan di Korea pada 2020, Jepun dan Amerika Utara pada 2021, Taiwan, Hong Kong dan Makau pada 2022 dan Asia Tenggara pada 2023.

Gravity berkata bahawa “Kami sangat gembira hari di mana kami boleh memperkenalkan Ragnarok Origin ke pasaran Cina secara rasmi semakin hampir. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk menyediakan perkhidmatan yang berjaya melalui langkah-langkah penyetempatan yang teliti.”

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, merupakan permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila layari http://www.gravity.co.kr.

Hubungi:

Encik Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
E-mel: kheung@gravity.co.kr

Cik Jin Lee
Pengurus IR
Gravity Co., Ltd.
E-mel: ir@gravity.co.kr
Telefon: +82-2-2132-7800