SunCar Technology Group Inc. Menandatangani Perjanjian Perkhidmatan dengan CMBC

NEW YORK, 31 Ogos 2023 – Kumpulan Teknologi SunCar Inc. (“SunCar” atau “Syarikat”) (Nasdaq: SDA), penyedia perkhidmatan selepas jualan automotif digital dan perantaraan insurans auto dalam talian yang terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memperbaharui perjanjian perkhidmatan pengambilan destinasi tahunannya dengan China Minsheng Banking Corp., Ltd. (“CMBC”), bank tersenarai awam (SSE: 600016, SEHK: 1988) dengan lebih daripada $40 bilion pendapatan tahunan yang terkenal dengan perbankan korporat dengan perusahaan kecil dan sederhana.

Perkhidmatan pengambilan destinasi SunCar banyak dipuji oleh pelanggannya, menggabungkan kereta penumpang, perniagaan, mewah yang dapat memenuhi pelbagai keperluan perniagaan dan perjalanan pelanggan. Perkhidmatan ini meliputi 79 lapangan terbang dan 330 stesen kereta api berkelajuan tinggi di China. Bagi pelanggan institusi elit seperti CMBC, SunCar adalah pilihan utama untuk perkhidmatan nilai tambah semasa perjalanan perniagaan. Melalui perkhidmatan komprehensifnya, SunCar membantu pelanggannya mengekalkan dan membina hubungan dengan pelanggan akhir mereka, perniagaan dan individu di seluruh China.

Mengenai Kumpulan Teknologi SunCar Inc.

Pada asalnya ditubuhkan pada tahun 2007, SunCar sedang mengubah perjalanan pelanggan untuk insurans kereta dan perkhidmatan selepas jualan di China, pasaran kenderaan penumpang terbesar di dunia. SunCar membangunkan dan mengendalikan platform dalam talian yang menyambungkan pemandu dengan pelbagai perkhidmatan automotif dan pilihan perlindungan insurans daripada rangkaian penyedia rakan kongsi seluruh negara. Hasilnya, SunCar telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin di China dalam pasaran perkhidmatan selepas jualan automotif B2B dan pasaran insurans dalam talian untuk kenderaan elektrik. Platform berasaskan awan pelbagai penyewa syarikat memberdayakan klien perusahaannya untuk mengakses dan mengurus pangkalan data dan tawaran pelanggan mereka secara optimum, dan pemandu mendapat akses kepada ratusan perkhidmatan daripada puluhan ribu penyedia bebas dalam satu aplikasi.

Kenyataan Masa Depan

Siaran akhbar ini mengandungi maklumat tentang pandangan Syarikat mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depannya yang merupakan kenyataan masa depan. Keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara daripada keputusan sejarah atau yang ditunjukkan oleh kenyataan masa depan ini disebabkan pelbagai faktor termasuk, tetapi tidak terhad kepada, risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan keupayaannya untuk mengumpul dana tambahan, keupayaannya untuk mengekalkan dan mengembangkan perniagaannya, kebolehubahan keputusan operasi, keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan jenamanya, pembangunan dan pengenalan produk dan perkhidmatan barunya, integrasi berjaya syarikat, teknologi dan aset yang diperoleh ke dalam portfolio produk dan perkhidmatannya, inisiatif pemasaran dan pembangunan perniagaan yang lain, persaingan dalam industri, peraturan kerajaan am, keadaan ekonomi, kebergantungan kepada kakitangan utama, keupayaan untuk menarik, mengambil dan mengekalkan kakitangan yang mempunyai kemahiran teknikal dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelanggannya, dan keupayaannya untuk melindungi harta inteleknya. Syarikat menggalakkan anda mengkaji faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam laporan tahunan Syarikat dan dalam pengemukaan lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Hubungi

SunCar:

Hubungan Pelabur: Cik Hui Jiang

E-mel: IR@suncartech.com

Undang-undang: Cik Li Chen

E-mel: chenli@suncartech.com