Xencelabs Buka Kiosk di B&H

Kiosk yang menampilkan Pen Display 24 dan barisan Pen Tablet Xencelabs menawarkan pengalaman hands-on kepada pelanggan B&H yang berminat untuk mencari teknologi yang tepat untuk penyuntingan foto, penyuntingan video dan lain-lain

VANCOUVER, Wash., 31 Ogos 2023 — Xencelabs, penyedia penyelesaian lukisan digital, penyuntingan foto dan penyuntingan video global untuk profesional kreatif, mengumumkan pelancaran kiosk barunya di lokasi runcit peralatan foto, video dan audio terkenal B&H di Bandar Raya New York. Pengunjung ke kedai di 420 9th Avenue, di penjuru West 34th Street dan 9th Avenue di Manhattan, akan menemui kiosk Xencelabs di tingkat dua bangunan di Jabatan Foto. “B&H adalah ikonik di kalangan jurugambar dan jurukamera video, dan kami merasa terhormat dapat hadir di lantai pameran mereka,” kata Hannah Imperial Cannon, Pengarah Pembangunan Perniagaan untuk Xencelabs. “Kini, mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang keluarga produk pen digital kami untuk penyuntingan foto dan video dapat mengalaminya secara langsung untuk membantu membuat keputusan pembelian yang dimaklumkan.”

Pen Display 24 Xencelabs dan Pen Tablets (Small, Medium, Medium Bundle, dan Special Edition) menyediakan prestasi pen digital terbaik dalam kelas kepada peminat dan profesional kreatif hobi yang ingin meningkatkan kawalan kreatif ke atas imej mereka dan meningkatkan produktiviti dengan bekerja secara digital. Selain itu, kiosk tersebut akan mempunyai Quick Keys kawalan jauh Xencelabs yang tersedia untuk pengguna tablet yang berminat untuk menggabungkan kekunci pintasan boleh disesuaikan ke dalam aliran kerja kreatif mereka.

“Kami mengalu-alukan penambahan kiosk Xencelabs ke B&H kerana ia memperluaskan portfolio input pen digital kami dan memberi pelanggan kami lebih banyak pilihan,” kata Menasha Zupnick, Ketua Pemasaran Runcit untuk B&H. “Kami berharap dapat bekerjasama dengan pasukan Xencelabs dan membantu mempromosikan apa yang pasti akan menjadi barisan produk yang berjaya dengan pelanggan kreatif kami.”

Semua produk Xencelabs juga boleh didapati di kedai dalam talian B&H di sini.

Mengenai Xencelabs

Xencelabs ditubuhkan pada 2019 oleh profesional yang mempunyai pengalaman yang merangkumi disiplin reka bentuk perindustrian, animasi, VFX, ilustrasi, perisian, kejuruteraan, IT, jualan, pemasaran, kerajaan, dan pendidikan yang pelbagai. Matlamat kami adalah untuk membina komuniti dan bekerjasama dengan pemimpin industri lain, dan kami bertujuan untuk mencipta alat yang intuitif dan merupakan sambungan semula jadi proses kreatif. Untuk maklumat lanjut mengenai Xencelabs, layari www.xencelabs.com.

Mengenai B&H

B&H adalah salah satu penjual terbesar dunia untuk foto, video, audio, komputer, dan teknologi kreatif melalui laman e-dagang BandH.com, saluran B2B, Pendidikan dan New York SuperStore. Sejak 1973, jutaan profesional dan peminat dalam dunia pengimejan, audio dan teknologi telah bergantung kepada B&H untuk membekalkan keperluan teknologi kreatif mereka. B&H berbangga dengan suasana kekeluargaan dan bakat serta kepelbagaian pekerja berbakatnya. Untuk ketahui lebih lanjut mengenai B&H, sila layari www.bandh.com

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Douglas Little
douglas.little@xencelabs.com

Foto yang mengiringi pengumuman ini boleh didapati di:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/f96a3cce-4916-4453-bb75-03c825248ce2

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/731bbafc-79cc-445e-b9c0-dd72b63c4b4b

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/c85298fe-5755-4777-b390-a77dc80d74c0