Army Ant mengumumkan pengadun penyulitan dalam talian ANTUSDT untuk melindungi privasi dengan lebih baik

London, UK – Baru-baru ini, Army Ant mengumumkan pelancaran rasmi pengadun penyulitan ANTUSDT untuk melindungi privasi pengguna dengan lebih baik.

Anonim yang lemah berbanding kemungkinan “duit syiling hitam”, yang mana yang disukai pengguna? Mata wang digital sebenarnya tidak benar-benar anonim (nama samaran), jadi pengadun penyulitan dilahirkan-ANTUSDT.

Alamat mata wang digital tidak akan dihubungkan dengan identiti sebenar dalam kehidupan nyata, tetapi jika operasi itu tidak betul, sebenarnya akan menjadi. Orang dapat menelusuri transaksi tertentu dengan mengaitkan beberapa nod dalam blockchain, dan kemudian dengan menganalisis data blockchain dan data KYC / AML, mereka dapat mengetahui siapa yang mengirim transaksi dan bahkan memasukkan lebih banyak perincian, seperti: Lokasi, alasan transaksi , dan lain-lain.

Pertama, fahami prinsip downmixing.

Apakah mata wang campuran?

Ketika menggunakan mata wang digital, orang dapat dengan mudah memikirkan dua ciri-cirinya, satu adalah desentralisasi, dan yang lain adalah tanpa nama. Walau bagaimanapun, anonimiti cryptocurrency itu sendiri mempunyai hadnya.

Walaupun pengesahan nama sebenar tidak diperlukan, dan identiti sebenar pengguna tidak dapat dipadankan dengan alamatnya, transaksi di blockchain adalah umum. Sekiranya seseorang sengaja mencarinya, beberapa petunjuk dapat dijumpai melalui analisis data besar, kecuali semua orang Suka Satoshi Nakamoto, tidak ada jejak. Namun, ada layanan yang dapat memberikan pengguna perlindungan privasi yang cukup tinggi, iaitu layanan pencampuran mata wang.

Mata wang campuran, seperti namanya, adalah mencampurkan syiling dari alamat penerbitan yang berbeza dan kemudian mengirimkannya. Melalui proses ini, korespondensi antara alamat output dan alamat input transaksi terputus, sehingga melindungi privasi pengguna dengan lebih baik.

Sebenarnya, proses pencampuran duit syiling seperti banyak orang membuang duit syiling ke dalam kolam keinginan. Sekiranya semua orang melemparkan duit syiling 1 yuan, maka orang dapat mengetahui siapa yang melemparkan dan berapa banyak duit syiling 1 yuan, tetapi ketika kakitangan membersihkannya Apabila duit syiling disusun, orang tidak dapat mengetahui duit syiling mana yang dilemparkan oleh siapa.

Oleh kerana blockchain Bitcoin adalah sejenis buku besar awam, ia merekodkan setiap transaksi di rangkaian Bitcoin, dan setelah mencampurkan syiling, mustahil untuk mengetahui transaksi masuk mana yang sesuai dengan transaksi keluar mana. Sulit untuk mengetahui di mana dan berapa banyak cryptocurrency peniaga disimpan, yang melindungi privasi pengguna sehingga tahap maksimum.

Dalam keadaan biasa, mencampurkan duit syiling berkali-kali, dengan sejumlah kecil syiling setiap kali, adalah lebih baik.

Kesimpulannya:

Pencampuran mata wang adalah fungsi perlindungan privasi, dan transaksi pencampuran mata wang sukar dijejaki. Dana itu dicampur dengan dana pengguna lain, dan hubungan rawak dibuat antara sistem akaun pengguna yang ada dan akaun baru setelah mata wang dicampur. Mekanisme ini dapat mewujudkan anonim transaksi dan anonimitas semua perkhidmatan.

Kelebihan platform ANTUSDT

Menurut penyelidikan pasaran, semua pengadun syiling di pasaran terbuka untuk pedagang, dan ANTUSDT adalah satu-satunya pengadun syiling yang terbuka untuk peniaga dan pelabur runcit.

Skop perniagaan ANTUSDT juga merangkumi: pengumpulan cryptocurrency, pembayaran, pinjaman tunai, pinjaman tunai, penerimaan pelbagai negara dan pelbagai platform, dll.

ANTUSDT mata wang campuran untuk merealisasikan prinsip pendapatan

Pedagang perlu menggunakan mata wang yang sesuai, pedagang runcit membekalkan pedagang, dan pedagang memberikan komisen yang sesuai (untuk memastikan kumpulan dana mempunyai aset ganti yang mencukupi untuk menyediakan mata wang, setiap kali mata wang dicampur, pengguna perlu secara aktif mengesahkannya. Membantu pencampuran mata wang.

Pedagang koperasi telah membayar deposit setara dengan 25 BTC dan deposit kecairan penuh lebih dari 5 kali untuk memastikan risiko sifar dalam perniagaan ANTUSDT).

Pengenalan peraturan ANTUSDT

Pengguna biasa dapat memperoleh komisen mata wang campuran dengan mengambil bahagian dalam dua kaedah pencampuran mata wang melalui satu kebenaran.

Pencampuran mata wang rentas rantai ANTUSDT

ANTUSDT mencipta kumpulan mata wang campuran berskala besar, yang mengumpulkan mata wang yang paling banyak beredar di pasaran.

Dengan membenarkan untuk bergabung dengan mata wang campuran rentas rantai, aset anda akan dicampur dengan ratusan ribu cryptocurrency di seluruh dunia. Melalui interaksi aset yang tidak terkira banyaknya, anda dapat menyembunyikan jejak dana pengguna yang berpartisipasi sepenuhnya dan mencapai kesan yang dapat dilakukan oleh lautan dakwat peluntur.

ANTUSDT mempunyai sebilangan besar peniaga koperasi. Kumpulan mata wang campuran dapat menangani sebilangan besar aset dengan keperluan privasi 24 jam sehari, dan menyediakan lokasi yang disulitkan dan perkhidmatan pertukaran mata wang untuk aset. Setiap kali pengguna biasa diberi kuasa untuk mengambil bahagian dalam penggabungan mata wang rentas rantai, mereka boleh dibahagikan kepada komisen yang diperoleh oleh kumpulan pencampuran mata wang.

Mata wang campuran penerimaan pergi balik

Dengan memberi kebenaran untuk menyertai mata wang campuran penerimaan pergi balik, aset anda akan siap pada bila-bila masa untuk dihubungi oleh peniaga utama, di mana aset anda boleh bertukar antara pelbagai mata wang. Setelah membuat panggilan, pengguna perlu menekan butang “Return” mengikut urutan di halaman perincian mata wang campuran.

Pedagang besar akan mengembalikan aset anda ke mata wang digital asal dalam masa yang ditentukan dan membayar komisen yang sesuai.

Dalam dunia mata wang fiat, masalah ini dapat ditelusuri kembali ke kes undang-undang yang nyata pada abad ke-17. Kesimpulan kes ini adalah bahawa jika pengguna menerima wang kertas yang terlibat dalam pencurian, polis kemudian akan menyiasat bahawa wang kertas itu telah dicuri dan diperdagangkan beberapa kali sebelum sampai ke pengguna. Dalam kes ini, polis tidak mempunyai hak untuk wang kertas diambil dari akaun pengguna.

Perkara yang sama berlaku untuk mata wang digital. Sekiranya pengguna menerima duit syiling yang tidak dicuri oleh pengguna, apa yang penting?

Media contact

Company: Army Ant Limited

Contact: Hagimoto Madoka

E-mail: vip@antusdt.com

Address:29 CLEMENTS ROAD ILFORD LONDON UNITED KINGDOM IG1 1BH

YouTube: https://youtu.be/alffT8t2oOs

Telegram: @antusdt001

Website: https://www.antusdt.com/ 


The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( www.seaprwire.com ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Philippines & Hong Kong )