Bitcoin Latinum bekerjasama dengan kumpulan The h.wood yang terkenal di dunia untuk pengembangan blockchain

Palo Alto, CA / SEAPRWire / August 13, 2021 / – Bitcoin Latinum adalah garpu Bitcoin insurans generasi akan datang dengan jumlah transaksi besar-besaran, pengurusan aset digital, keselamatan dan kapasiti rangkaian, dan mengumumkan pembentukan kerjasama dengan syarikat hotel dan gaya hidup mewah Los Angeles The h.wood Group.

Kerjasama ini merangkumi pemasaran silang promosi, penajaan acara, sokongan, dan penerimaan perkhidmatan, produk dan kemudahan Bitcoin Latinum dalam gabungan pelbagai hiburan malam dan tempat makan mewah h.wood Group. Sebagai tambahan kepada token Bitcoin dan Ethereum, para tetamu juga dapat memilih untuk membayar makanan, minuman, makanan dan barang dengan Bitcoin Latinum dengan lancar.

The h.wood Group ditubuhkan oleh usahawan berjaya John Terzian dan Brian Toll, dan anak syarikatnya merangkumi restoran bebas, tempat hiburan, hotel dan kelab di seluruh dunia. Jenama ini merangkumi restoran The NICE GUY, Delilah LA, Delilah Las Vegas di Wynn Resorts, Delilah Miami, SLAB, Mason, Petite Taqueria, dan tempat hiburan termasuk Blind Dragon, Bootsy Bellows, Poppy, The Peppermint Club, SHOREbar, 40 LOVE and FOUND Hotel. Kumpulan h.wood telah menerima pelbagai anugerah dan pengiktirafan antarabangsa. Tempat-tempat yang dikendalikan oleh kumpulan h.wood juga telah disambut oleh selebriti dan selebriti internet. Penerapan teknologi blockchain Bitcoin Latinum untuk operasi h.wood akan membawa peluang perniagaan baru.

“Sebagai usahawan, Bryan dan saya selalu fokus pada masa depan dan bukannya berpegang pada cara lama. Kami telah memerhatikan, belajar dan menyesuaikan diri. Dari pelbagai perspektif, cryptocurrency dan blockchain adalah kedua-dua trend masa depan. Kami berharap kumpulan h.wood dapat berada di barisan hadapan pada masa ini. Terzian berkata: “Kami sangat gembira dengan kerjasama dengan Bitcoin Latinum.

Pembayaran cryptocurrency telah mendapat pengiktirafan yang lebih luas dalam semua lapisan masyarakat. Penerbit kad kredit utama Visa dan Mastercard telah memperkenalkan kemampuan pengguna untuk membeli dan menggunakan cryptocurrency seperti Bitcoin dan Ethereum untuk transaksi. Menurut Statista, terdapat lebih banyak syarikat di Amerika Syarikat dengan ATM Bitcoin dan pilihan pembayaran di kedai daripada negara lain di dunia, dengan kira-kira 6.000 syarikat. Dalam tinjauan Deloitte baru-baru ini, 56% syarikat menyatakan bahawa organisasi mereka akan membuat sekurang-kurangnya $ 500,000 dalam pelaburan blockchain dalam 12 bulan akan datang.

Bitcoin Latinum adalah garpu Bitcoin yang dipertingkatkan. Algoritma dan infrastruktur Bitcoin Latinum memecahkan halangan dan had laju transaksi dan aplikasi cryptocurrency. Token Bitcoin Latinum adalah sebahagian daripada ekosistem blockchain dan diadopsi oleh banyak syarikat di sektor media, permainan, penyimpanan, awan dan telekomunikasi. Token Bitcoin Latinum akan digunakan secara bergantian oleh pengguna pada setiap simpul dalam rangkaian rakan kongsi dan pembekal ini. Di samping itu, Bitcoin Latinum diharapkan dapat mengurangkan yuran transaksi Bitcoin dari tahap dolar ke tahap sen.

Monsoon Blockchain Corporation, syarikat blockchain terkemuka di Asia, dipilih oleh Bitcoin Latinum sebagai rakan asasnya. Monsoon memberi tumpuan kepada penyelesaian awan inovatif dalam ekosistem blockchain. Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas Monsoon Dr. Donald Basile adalah mantan CEO Fusion IO, sebuah syarikat yang terkenal memainkan peranan penting dalam pelaksanaan dan perkongsian sistem awan Apple dan Facebook dengan HP, IBM, dan Dell.

“Bekerja dengan usahawan hebat seperti John dan Brian adalah suatu kehormatan,” kata Dr Donald Basile, Ketua Pegawai Eksekutif Monsoon Blockchain Corporation. “Kami mengharapkan kerjasama kami dan membantu syarikat dan individu memahami manfaat blockchain untuk mempromosikan penggunaan secara meluas di industri hiburan dan perhotelan.”

Dr Basile juga merupakan co-CEO dan ketua Roman DBDR, sebuah syarikat pemerolehan tujuan khas yang mengumpulkan US $ 236 juta dalam penawaran awam awal pada November 2020 dan disenaraikan di Nasdaq dengan kod “DBDR”. Roman DBDR mengumumkan penggabungan dengan CompoSecure, yang merupakan pelopor dalam kad pembayaran lanjutan, dengan pelanggan termasuk JPMorgan Chase, American Express dan Crypto.com. Penggabungan kedua-dua syarikat tersebut akan mewujudkan nilai gabungan syarikat sekitar AS $ 1.2 bilion.

Bitcoin Latinum dirancang untuk dilancarkan di bursa utama di seluruh dunia pada suku ketiga 2021 di bawah kod LTNM. Pada suku kedua 2021, Bitcoin Latinum mengumumkan inisiatif hijau terobosan untuk mencapai jejak karbon bersih sifar. Ini akan mencapai penyelesaian transaksi melalui sistem protokol konsensus bukti ekuiti yang dipertingkatkan. Sebagai komitmen lebih lanjut untuk pembangunan lestari, Bitcoin Latinum secara rasmi menyertai perjanjian iklim cryptocurrency. Dua pra-penjualan Bitcoin Latinum pertama telah habis terjual. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai LTNM, sila rujuk https://bitcoinlatinum.com/

Media contact

Company: Bitcoin Latinum

Contact: Kai Okada, Director of Communications

Website: https://bitcoinlatinum.com/

Address: 2100 Geng Road, Palo Alto, California 94303, USA

Telephone: +1 800-528-0985

SOURCE: Bitcoin Latinum

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( www.seaprwire.com ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Philippines & Hong Kong )