Bitcoin Latinum (LTNM) disenaraikan di bursa DigiFinex, peningkatan lebih daripada 200%

Palo Alto, CA – Generasi baharu bagi mata wang kripto yang diinsuranskan, disokong aset Bitcoin Latinum (LTNM) telah disenaraikan secara rasmi di bursa DigiFinex. Pada jam pertama pembukaan, ia meningkat lebih daripada 200%. Walaupun Bitcoin Latinum meraikan kejayaan penyenaraian DigiFinex, ia juga berterima kasih kepada semua orang yang menyokong projek itu.

Monsoon Blockchain, pemaju utama Bitcoin Latinum, mengumumkan rancangan untuk menyenaraikan Bitcoin Latinum secara rasmi di tujuh bursa aset digital teratas di bawah kod saham LTNM. Pertukaran itu termasuk:

-DigiFinex

-HitBTC (pertukaran kelima terbesar dengan jumlah dagangan AS$4 bilion)

-FMFW (dahulunya Bitcoin.com, volum transaksi harian ialah 3.3 bilion dolar AS)

-Changelly (Jumlah dagangan harian ialah AS$2.71 bilion)

-Changelly Pro,

-Bitmart (Jumlah dagangan harian ialah USD 1.6 bilion)

-XT.com

Mengenai DigiFinex

DigiFinex beribu pejabat di Singapura, mempunyai lebih daripada 4 juta pengguna di seluruh dunia dan boleh diakses oleh pengguna di 150 negara. DigiFinex, dengan volum dagangan harian kira-kira AS$1 bilion, ialah salah satu pertukaran mata wang kripto global yang dinilai tertinggi, menawarkan dagangan spot, leveraj, perdagangan kekal dan perdagangan fiat-to-cryptocurrency. Di samping itu, DigiFinex menyediakan perkhidmatan pelanggan 24/7 yang tiada tandingan kepada pangkalan penggunanya. Untuk maklumat lanjut tentang DigiFinex, sila layari https://www.digifinex.com/

Mengenai Bitcoin Latinum

Bitcoin Latinum telah ditubuhkan sebagai teknologi mata wang kripto seni bina terbuka yang menyokong transaksi besar-besaran, rangkaian selamat dan pengurusan aset digital. , Bitcoin Latinum adalah berdasarkan ekosistem Bitcoin oleh Monsoon Blockchain. LTNM ialah versi Bitcoin yang lebih hijau, lebih pantas dan selamat, dan bersedia untuk merevolusikan transaksi digital.

Tidak seperti aset disulitkan lain, LTNM diinsuranskan dan disokong oleh aset sebenar dan aset digital. Pihak yang menyokongnya menggunakan model dana, jadi nilai aset asas akan meningkat dari semasa ke semasa. Ia mempercepatkan pertumbuhan dana bersandarkan aset tersebut dengan mendepositkan 80% yuran urus niaga kembali ke dalam dana aset bersandarkan mata wang. Oleh itu, lebih banyak Bitcoin Latinum diterima pakai, lebih cepat dana asetnya berkembang, membentuk mata wang yang melambung sendiri. Penyenaraian di DigiFinex mencerminkan sepenuhnya komitmen Yayasan Bitcoin Latinum untuk menyokong pembangunan ekosistem mata wang kripto yang mampan.

Bitcoin Latinum telah membangunkan rangkaian berskala tinggi yang pada mulanya akan menyokong 10,000 transaksi sesaat dan berjuta-juta transaksi setiap hari, dengan itu memudahkan transaksi runcit. Dengan kaedah konsensus Bukti Pegangan (PoS), Bitcoin Latinum memastikan rangkaian memudahkan lebih banyak transaksi seminit dengan yuran transaksi yang lebih rendah. Menggunakan mekanisme konsensus yang cekap, Bitcoin Latinum menyediakan rangkaian pembayaran dalam rantaian yang lebih baik daripada Bitcoin, dengan purata masa pengesahan transaksi selama 3-5 saat.

LTNM kini merupakan salah satu mata wang kripto yang paling hijau dan baru-baru ini telah menyertai perjanjian iklim mata wang kripto. Menggunakan mekanisme bukti pegangan (PoS) lanjutannya, pemegang LTNM akan diberi ganjaran kerana syiling mereka digunakan sebagai cagaran untuk cagaran pada rangkaian Bitcoin Latinum. Ini membawa kepada penggunaan kuasa yang kurang. LTNM mengurangkan penggunaan tenaga setiap transaksi kepada hanya 0.00015 kWj.

Untuk maklumat lanjut tentang Bitcoin Latinum, sila lawati https://BitcoinLatinum.com

Media contact

Brand: Bitcoin Latinum

Contact: Kai Okada, Director of Communications

Website: https://BitcoinLatinum.com/

Address: 2100 Geng Road, Palo Alto, California 94303, USA

Telephone: +1 800-528-0985

SOURCE: Bitcoin Latinum