Bitcoin Latinum melancarkan hadiah global Tesla Roadster edisi khas

PALO ALTO, CALIFORNIA – Bitcoin Latinum (https://bitcoinlatinum.com/), garpu Bitcoin generasi akan datang, mengumumkan pemberian Tesla Roadster edisi baru di seluruh dunia. Sebagai penghormatan untuk menghormati inovasi Tesla dan Bitcoin Latinum, lapan rekaan Tesla Roadsters edisi baru akan dibuat untuk meraikan kejayaan Bitcoin Latinum yang akan dipasarkan pada akhir tahun ini.

Borang permohonan hadiah rasmi boleh didapati di kedai barangan Bitcoin Latinum yang baru dibuka: shop.bitcoinlatinum.com

Bitcoin Latinum adalah garpu Bitcoin yang dipertingkatkan. Algoritma dan infrastruktur Bitcoin Latinum telah mengatasi batasan-batasan tertentu dalam penggunaan cryptocurrency tertentu dan mencapai pecutan. Token Bitcoin Latinum adalah bahagian penting dari ekosistem blockchain yang digunakan oleh syarikat media, permainan, penyimpanan, aplikasi awan dan telekomunikasi. Pra-penjualan Bitcoin Latinum pertama berlaku pada bulan November 2020, dan semuanya telah habis terjual.

Pengasas Tesla Elon Musk menerangkan Bitcoin dalam temu bual podcast dengan ARK Invest: “Cryptocurrency memintas kawalan mata wang. Mata wang kertas semakin hilang. Cryptocurrency adalah cara yang lebih baik untuk memindahkan nilai daripada kertas. Ini jelas.”

Bitcoin Latinum akan menjadi aset digital diinsuranskan terbesar di dunia. Bitcoin Latinum telah melantik Marsh & McLennan (salah satu broker insurans profesional dan penasihat risiko terkemuka di dunia) untuk mengatur rancangan insurans komprehensif untuk cryptocurrency barunya melalui cabang Asia Marsh Asia. Perlindungan insurans yang diharapkan akan melindungi aset digital pemegang Bitcoin Latinum sekiranya berlaku kecurian luaran dan penggabungan dalaman.

Mengadopsi Bitcoin Latinum adalah studio pemenang Anugerah Akademi Cross Creek Media. Cross Creek telah menjana lebih dari $ 1.7 bilion di box office seluruh dunia, sebagai pembiayaan bersama / pengeluar filem seperti pemenang Oscar “Black Swan,” dan “The Trial of the Chicago 7,” yang telah dinominasikan untuk lima penghargaan Golden Globe termasuk Gambar Terbaik 2020. Timmy Thompson, Ketua Pegawai Eksekutif Cross Creek Media, berkata: “Semasa kami terus mengembangkan produk yang memenangi anugerah, kami sangat gembira dengan Bitcoin Latinum sebagai mata wang digital yang diinsuranskan. Portofolio teknologi media baru Cross Creek membolehkan kami memanfaatkan kelebihan media dan permainan dalam bidang aset digital. “

Tarikh akhir untuk mengemukakan hadiah Tesla ditetapkan pada 11:59 PM (PST) pada 30 April 2021. Pembelian tidak diperlukan untuk masuk. Acara ini akan diadakan selepas garpu keras Bitcoin Latinum akhir tahun ini.

UNTUK TUJUAN PENDIDIKAN DAN MAKLUMAT SAHAJA; BUKAN NASIHAT PELABURAN. Sebarang Bitcoin Latinum yang ditawarkan hanya untuk tujuan pendidikan dan maklumat dan tidak boleh ditafsirkan sebagai tawaran atau permintaan berkaitan sekuriti atau boleh dipercayai sebagai nasihat pelaburan yang diperibadikan. Bitcoin Latinum sangat mengesyorkan anda berunding dengan profesional berlesen atau berdaftar sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan. Hanya individu di negara yang membenarkan pemberian hadiah tersebut yang layak untuk turut serta.

Media contact

Company: Bitcoin Latinum

Contact: Kai Okada, Director of Communications

Website: https://bitcoinlatinum.com/

Address: 2100 Geng Road, Palo Alto, California 94303, USA

Telephone: +1 800-528-0985

SOURCE: Bitcoin Latinum


The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWire ( www.seaprwire.com ) makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs/at/SEAPRWire.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEA PRWire: PR distribution in Southeast Asia (Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Philippines & Hong Kong )