BITCOIN LATINUM yang baru dilancarkan akan menjadi aset digital diinsuranskan terbesar di dunia

PALO ALTO, CALIFORNIA – Bitcoin Latinum, garpu Bitcoin generasi akan datang yang mampu memperoleh jumlah transaksi besar-besaran, pengurusan aset digital, keselamatan siber, dan kapasiti mengumumkan pelancaran pra-penjualan rasmi. Bitcoin Latinum akan diperdagangkan di bawah simbol LTNM dengan jumlah bekalan 888,888,888 LTNM [disahkan oleh LTNM].

BITCOIN LATINUM mula dijual di https://bitcoinlatinum.com/ dan akan disenaraikan secara rasmi di bursa pada tahun 2021.

Marsh & McLennan, salah satu broker insurans khusus dan penasihat risiko, telah dilantik untuk mengatur program insurans komprehensif untuk Bitcoin Latinum. Perlindungan insurans, yang akan diatur oleh Marsh Asia, akan melindungi pemegang Bitcoin Latinum sekiranya berlaku kecurian luaran dan penggabungan dalaman, berpotensi mencapai nilai penuh dari pegangan mereka. Perlindungan insurans yang dipertimbangkan ini akan menjadikan Bitcoin Latinum sebagai aset digital diinsuranskan terbesar di dunia.

Mekanisme token BITCOIN LATINUM didasarkan pada bahagian ekologi teknologi blockchain. Teknologi ini banyak digunakan oleh media, industri permainan, perkhidmatan penyimpanan, perkhidmatan awan dan syarikat telekomunikasi. Token BITCOIN LATINUM menyokong penggunaan di setiap pautan rangkaian rakan kongsi / pembekal. Di samping itu, BITCOIN LATINUM meningkatkan keselamatan transaksi dalam talian dan menggunakan teknologi pengimbasan memori untuk meningkatkan perlindungan nod perlombongan. Di samping itu, BITCOIN LATINUM komited untuk mengurangkan kos transaksi pada rantai Bitcoin dari tahap dolar ke tahap sen, dan urus niaga berasaskan kilat bahkan lebih rendah.

Nilai pasaran Bitcoin hampir 200 bilion dolar AS, merangkumi kira-kira 84% pasaran cryptocurrency. Harga satu bitcoin mencecah $ 18,000, menunjukkan pasaran bull yang kuat. Awal tahun ini, Gartner menunjukkan bahawa menjelang tahun 2025, teknologi blockchain akan menghasilkan nilai perniagaan lebih dari $ 176 bilion, dan pada tahun 2030 akan menghasilkan nilai perniagaan $ 3.1 trilion. Trilion dolar aset global mungkin didigitalkan.

BITCOIN LATINUM adalah garpu Bitcoin yang dipertingkatkan. Algoritma dan infrastruktur BITCOIN LATINUM menerobos halangan dan had kelajuan, dan menyelesaikan had masa nyata dan praktikal beberapa mata wang maya. BITCOIN LATINUM telah memasuki gelombang baru DeFi yang disulitkan (kewangan terdesentralisasi) berdasarkan peranannya dalam transaksi digital bebas. Menurut data NASDAQ (NASDAQ), jumlah pasaran cryptocurrency yang berkaitan dengan DeFi baru-baru ini melebihi 14 bilion dolar AS, meningkat daripada 1 bilion dolar AS pada Februari 2020.

Cross Creek Media, sebuah studio pemenang Oscar, menggunakan BITCOIN LATINUM. Pendapatan box office global Cross Creek melebihi $ 1.7 bilion. Cross Creek Media mempunyai hubungan jangka panjang dengan Sony Pictures Entertainment dan Universal Pictures, dan baru-baru ini mengembangkan aset digitalnya dalam filem, TV dan IP melalui Monsoon Blockchain & Marsh. Cross Creek adalah pengeluar bersama filem seperti “Black Swan” yang memenangi Oscar dan telah mengambil bahagian dalam penerbitan filem popular “American Made”, “Everest” dan “Hacksaw Ridge”. Timmy Thompson, Ketua Pegawai Eksekutif Cross Creek Media berkata: “Semasa kami terus mengembangkan karya pemenang anugerah, kami sangat gembira dengan BITCOIN LATINUM dan kejayaannya sebagai token yang diinsuranskan. Pelaburan Cross Creek dalam media dan permainan akan Fokus pada teknologi media baru dan aset digital. “

Draper Dragon Fund akan memainkan peranan penting dalam Bitcoin Latinum. Draper Dragon Fund telah melabur dalam syarikat blockchain Telegram, Ledger, Vechain, Ultrain, Aelf dan Token Insight. Richard Wang, rakan pengurusan Dragon Digital Fund, berkata: “Kerjasama dengan Marsh, Monsoon dan Bitcoin Latinum akan mengembangkan lagi portfolio aset digital kami.” Draper Dragon Fund adalah salah satu syarikat Draper Venture Network, yang dimiliki oleh jutawan Tim Draper. . Tim Draper sering dianggap sebagai salah satu kapitalis teroka yang paling berjaya di dunia.

Bitcoin Latinum telah memilih Hex Trust, platform penjagaan aset digital perbankan terkemuka di Hong Kong, sebagai penjaga aset digital token baru. Dengan mengambil kira pembinaan bank dan institusi kewangan, Hex Trust menyediakan modul keselamatan perkakasan IBM dan menghubungkan ke rangkaian pembayaran SWIFT. Baru-baru ini, Hex Trust bekerjasama dengan pemimpin global SIA yang berpusat di Milan, yang memproses pembayaran digital lebih daripada $ 14 bilion dan lebih daripada $ 16 bilion dalam transaksi perkhidmatan institusi setiap tahun.

Sejak dua tahun kebelakangan ini, pelaksanaan blockchain dan cryptocurrency dalam sektor perbankan dan kewangan terus meningkat. JPMorgan Chase (ukuran aset AS $ 2.98 trilion) baru-baru ini melancarkan mata wang digital untuk pelanggan teknologi besar, dan PayPal kini akan membolehkan hampir 350 juta penggunanya membeli dan menjual cryptocurrency utama termasuk Bitcoin. Banyak bank Itali telah menggunakan rangkaian blockchain Spunta. Menurut laporan, Bank Rakyat China sedang menguji mata wang digital RMB.

Jumlah urus niaga rentas sempadan Bitcoin dan cryptocurrency di Amerika Syarikat dan Asia telah berkembang dengan pesat. Monsoon Blockchain, syarikat blockchain terkemuka di Asia, akan mengadopsi Bitcoin Latinum dalam saluran ekosistem dan perdagangan aset digitalnya yang luas. Monsoon memberi tumpuan untuk menjadi syarikat pengurusan aset yang mengutamakan penerapan teknologi blockchain. Awal tahun ini, Monsoon Blockchain menjalin kerjasama penting dengan kerajaan, industri telekomunikasi, media, hiburan dan teknologi kewangan dalam bidang blockchain dan aset digital.

Sebarang kandungan berkaitan Bitcoin Latinum hanya untuk tujuan perkongsian maklumat; artikel ini tidak mengandungi nasihat pelaburan.

Media contact

Company: Bitcoin Latinum

Contact: Kai Okada, Director of Communications

Company E-mail: kai.okada@bitcoinlatinum.com

Website: https://bitcoinlatinum.com/

Address: 2100 Geng Road, Palo Alto, California 94303, USA

Telephone: +1 800-528-0985