ChainUP, Penyedia Perkhidmatan Teknologi Pertukaran Mata Wang Digital

Dari tahun 2019 hingga sekarang, blockchain telah mengalami lebih dari satu dekad pembangunan. Pada masa ini, teknologi yang berkaitan dengan blockchain berada dalam tahap pengembangan yang pesat dan menjadi semakin sempurna, dan banyak penyedia perkhidmatan teknologi blockchain telah muncul dan mereka juga bermutu campuran.

ChainUP, yang ditubuhkan pada tahun 2017, merupakan penyedia perkhidmatan teknologi blockchain antarabangsa yang beribu pejabat di Singapura. Ia menjalankan strategi operasi konglomerat dan antarabangsa dan telah menubuhkan anak syarikat di Tokyo, Hong Kong dan wilayah-wilayah lain.

Sebagai ketua dalam trek perkhidmatan teknologi blockchain, ChainUP telah melalui pengembangan lebih dari 3 tahun, dan kini mempunyai beberapa barisan produk yang matang seperti sistem perdagangan aset digital, sistem dompet, sistem liquidity, pakatan WaaS, perlombongan penyimpanan teragih, aset digital perlombongan, dan lain-lain. Ia telah membina perkhidmatan teknologi – aliran – pengkomersialan yang tertutup.

Dari segi perkhidmatan sistem perdagangan aset digital, ChainUP menyokong tiga jenis kerjasama: penyebaran cloud SaaS, penyebaran cloud hibrid, dan penyebaran swasta. Pelanggan dapat memilih kaedah penyebaran yang sesuai mengikut keperluan dan jumlah pasukan mereka. Ketiga-tiga kaedah penyebaran dapat berpindah satu sama lain tanpa persepsi pengguna dan menyokong operasi terminal pelbagai PC, APP, H5 dan OpenAPI.

Sistem perdagangan aset digital ChainUP merangkumi sekumpulan modul perdagangan teras seperti duit syiling, tender sahih, kontrak, ETF, dan lain-lain. Ia mempunyai perkhidmatan liquidity terbaik industri, kawalan risiko teratas dan keselamatan dompet, dan alat operasi kewangan dan pertumbuhan yang cekap (sistem broker, pengikut kontrak, perdagangan grid, dll.) untuk membantu pertukaran menyelesaikan masalah sukar mendapatkan pelanggan dan penukaran, dan merupakan pilihan terbaik untuk meneroka aset digital blockchain.

Keselamatan adalah asas pertukaran, dan ChainUP sangat mementingkan keselamatan pertukaran dan telah mengembangkan sistem kawalan risiko keselamatan yang komprehensif secara sendiri. Ia mempunyai 30+ jaminan teknologi keselamatan, 300+ strategi kawalan risiko, dan rangkaian kawalan risiko lengkap dalam keselamatan pelayan dan pangkalan data, keselamatan pengurusan backend, akaun pengguna dan keselamatan aset, pemisahan dompet panas dan dingin dan pemisahan tanda tangan dompet panas. Ia memberikan keselamatan pertukaran aset digital sambil membangunnya dengan cepat.

Di samping itu, ChainUP telah menubuhkan dana jaminan keselamatan khas untuk membayar kehilangan aset pertukaran disebabkan kelemahan teknikal atau serangan penggodam, yang mempromosikan operasi pertukaran aset digital yang selamat dan tanpa ragu.

Pada masa ini, perkhidmatan teknikal ChainUP mempunyai liputan antarabangsa. Ia menyediakan sistem perdagangan aset digital yang selamat dan stabil untuk lebih daripada 600 pelanggan di seluruh dunia, merangkumi empat benua, lebih dari 30 negara dan wilayah, dan menjangkau lebih dari 60 juta pengguna antarabangsa secara keseluruhan.

ChainUP membawa orang ke dunia pertukaran aset digital, memperkasakan segalanya dan membina masa depan dengan teknologi blockchain. ChainUP adalah tempat disyorkan untuk pertukaran.

Media contact

Contact: Jack

Company Name: CHAINUP PTE. LTD.

Adderess: 1 Raffles Place, #50-00, Office Tower, Singapore 048616

Website: www.chainup.com

Email: business@chainup.com