Co2Bitcoin (Co2B) memberikan idea baru untuk menangani pemanasan global

Co2Bitcoin akan disenaraikan di bursa www.coinbit.io pada 28 Januari 2021.

New York – Co2Bitcoin adalah instrumen kewangan baru. Alat ini dibuat oleh kumpulan desentralisasi yang inovatif yang berfokus untuk mengurangkan kesan buruk dari perubahan iklim. Co2Bitcoin cryptocurrency akan dibuka kepada orang ramai pada 28 Januari 2021, dan akan menyediakan dana untuk negara-negara peserta untuk menangani pemanasan global. Co2Bitcoin telah digunakan untuk memperoleh dan melindungi lebih dari 100 juta pokok di hutan hujan Brazil. Projek ini mencapai matlamat melindungi hutan hujan Brazil untuk generasi akan datang dengan menjaga semak dan mengawal kebakaran liar.

Kecairan mata wang akan disokong oleh semua aspek, termasuk usaha pelabur untuk mendapatkan mata wang yang disulitkan dan kewangan yang terdesentralisasi (DeFi), dan permintaan yang semakin meningkat untuk ‘tadbir urus persekitaran, sosial dan korporat (ESG)’. Seperti mata wang lain, mata wang Co2Bitcoin bergantung pada kegunaannya, dan tentu saja hubungan antara penawaran dan permintaan menentukan kadar pertukarannya.

Co2Bit (http://www.co2bit.com/news) telah menandatangani perjanjian kerjasama dengan pihak berkuasa di banyak wilayah. Co2Bit (http://www.co2bit.com/news) telah bekerjasama dengan Madagascar, Gambia, Zimbabwe, Kenya, Niger, Sudan, Guinea-Bissau, Congo Brazzaville, Mali, Comoros, Gambia, Gini, Gabon, Pantai Gading, Nigeria Provinsi Edo, Somalia, Kongo (DRC) dan pemerintah lain telah menandatangani perjanjian kerjasama, dan telah menandatangani perjanjian kerjasama dengan Provinsi Kuango, Provinsi Maniema, Provinsi Bas-Ule, Provinsi Quelu, Provinsi Khatulistiwa dan Tenaga Lebanon Pusat perlindungan menandatangani perjanjian kerjasama. Dijangkakan lebih dari 30 negara akan menandatangani pada akhir Februari 2021, dan Co2Bitcoins bertujuan untuk bekerjasama dengan lebih dari seratus negara pada akhir 2021.

Co2Bit mempunyai banyak kelebihan:

-Merupakan cryptocurrency pertama yang disokong secara rasmi di banyak wilayah. Pihak berkuasa akan menjadi pemegang cryptocurrency utama. Ini menjadikan cryptocurrency lebih selamat.

-Mempunyai tujuan amal. Projek ini mencapai tujuan melindungi bumi dengan membiayai projek yang bertujuan untuk mengurangkan kesan negatif pemanasan global.

– Projek ini mempunyai visi ‘Tadbir Urus Lingkungan, Sosial dan Korporat (ESG)’ untuk melindungi kepentingan jangka panjang dana awam dan dana institusi.

-Projek ini akan mewujudkan sistem kredit karbon cair yang lebih berkesan dan berkesan. Selain memilih platform perdagangan kredit karbon tradisional, institusi pelepasan karbon besar juga dapat membeli Co2Bitcoins. Ini akan memberi kesan positif kepada syarikat besar ini dalam menjaga citra jenama mereka.

Harga sijil kredit karbon telah meningkat dengan stabil dalam empat tahun kebelakangan. Tetapi pasaran kredit karbon masih merupakan pasaran profesional, yang sangat sukar bagi pelabur swasta untuk masuk. Berdasarkan permintaan pasaran untuk perdagangan kredit karbon yang semakin meningkat, Co2Bitcoin dapat menjadi alat kewangan baru yang digunakan oleh syarikat sebagai kredit karbon sukarela. Secara khusus, aset Co2Bitcoin dapat disebut dalam laporan persekitaran tahunan syarikat untuk meningkatkan penarafan ESGnya. Ini akhirnya akan menyebabkan peningkatan penggunaan cryptocurrency ini, meningkatkan kecairan dan kegunaannya. Bagi spekulator, permintaan ini juga akan memberi kesan positif terhadap kenaikan harga Co2Bitcoin.

Apabila cryptocurrency Co2Bit disuntik ke dalam projek perlindungan alam sekitar, ia akan mempromosikan inovasi teknologi di stesen solar, angin dan hidro, membantu meneliti dan mengembangkan teknologi baru untuk pengeluaran keluli dan plastik, mempromosikan pengeluaran pertanian, dan mempercepat projek perlindungan hutan global.

Co2Bit coin juga akan mendapat keuntungan daripada peningkatan produk kewangan lain. Kerana minat pelabur swasta dan institusi dalam mata wang kripto berkembang pesat. Dalam blockchain Ethereum dan kontrak pintarnya, nilai duit syiling Co2Bit adalah 1/13 ETH. Mengikut harga 1404 USD per ETH pada 25 Januari 2021, harga setiap Co2Bitcoin adalah 108 USD.

Dalam kata-kata ahli politik antarabangsa dan juara catur dunia sepuluh kali Anatoly Karpov: “Co2Bitcoin menyediakan penyelesaian praktikal dan nyata untuk membantu menyelesaikan masalah pemanasan global yang menimpa dunia.”

Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati Co2Bit.com. Coin Co2Bit akan disenaraikan pada 28 Januari 2021. Penerbit adalah pertukaran Coinsbit yang sangat dihargai dan memenangi anugerah (https://coinsbit.io/). Pertukaran ini baru-baru ini melancarkan Decentralized Exchange (DEX) mereka. Pertukaran ini terkenal dengan kebolehpercayaan dan kemudahannya dan sesuai untuk semua pengalaman pedagang. Pertukaran Coinsbit memberikan jaminan protokol keselamatan untuk setiap transaksi, dan sasaran perkhidmatannya termasuk kedai dalam talian pertama di dunia yang membeli barang dengan cryptocurrency. Dan platform ini juga menyediakan perkhidmatan pembiayaan Internet yang lebih selesa. Daftar secara percuma hari ini di https://coinsbit.io/.

Media contact

Company: Co2Bitcoin

Contact: Ron Henley,IGM

Telephone: +1 (917) 612-7416

Website: http://co2bit.com/contact/