Health Box merupakan sponsor rasmi untuk delegasi Olimpik Malaysia secara rasmi

Kuala Lumpur – Pada waktu pukul 11 pagi, 12 Julai(KL), upacara sumbangan yang Anhui Box Health Technology Co., Ltd. menaja Jawatankuasa Olimpik Malaysia dan delegasi Sukan Olimpik Tokyo 2021 Malaysia diadakan di Bangunan Jawatankuasa Olimpik Malaysia, Kuala Lumpur. Untuk keadaan wabak Covid-19 yang teruk di Malaysia, kerajaan sedang melaksanakan perintah kawalan tindakan yang peringkatan EMCO, semua pihak mesti mematuhi dasar SOP pemerintah semasa, dan upacara akan dijalankan secara campuran dalam talian dan luar talian; Pengerusi Jawatankuasa Olimpik Malaysia dan Pengerusi Persatuan Badminton Malaysia: Tan Sri Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria, ketua delegasi Olimpik Malaysia: Datuk Lee Chongwei, Pemangku Pengerusi Persatuan Gimnastik Malaysia, Pengerusi Lembaga Pengarah OBOR INTERNATIONAL SDN. BHD.: Encik Xie Yuchao dan pegawai Jawatankuasa Olimpik yang lain menghadiri upacara ini; Encik Huang Yuhao, Pengerusi Box Health, juga menyampaikan salam dan restu ikhlas kepada Jawatankuasa Penganjur Olimpik Malaysia melalui talian; Zhang Xiaowei, Pengarah Eksekutif WAYPARTNERS SDN. BHD., wakil pertama kawasan ASEAN untuk Box Health, menghadiri dan menyaksikan upacara tersebut di atas.

Pada upacara itu, Pengerusi Jawatankuasa Olimpik Malaysia Tan Sri Norza berkata: Situasi wabak Covid-19 global sangat teruk sekarang. Terima kasih kepada Anhui Box Health Technology Co., Ltd. kerana telah menyediakan program perlindungan peribadi yang paling dipercayai dan profesional kepada delegasi Olimpik Malaysia tepat pada masanya untuk menangani penyebaran wabak Covid-19. Topeng muka ketidakaktifan virus Covid-19 perubatan tembaga oksida yang tersedia telah menjadi jaminan yang kuat bagi delegasi Olimpik Malaysia untuk berjaya bertanding dalam Sukan Olimpik 2021. Pada masa yang sama, ia juga membawa berkat dari China kepada atlet Olimpik Malaysia.

Pengerusi Anhui Box Health berkata dalam video: Saya berharap bahawa sumbangan ini dapat membantu delegasi Olimpik Malaysia untuk berjuang di Sukan Olimpik Tokyo 2021 dan membantu mereka melindungi diri dengan lebih baik dalam wabak Covid-19 antarabangsa ini. China dan Malaysia adalah jiran yang baik dan rakan kongsi ” Bukit Sama Didaki, Lurah Sama Dituruni”. Pada saat penting ketika Malaysia menghadapi Covid-19 itu, Anhui Box Health, sebagai penyelidikan&pengembangan dan pengeluaran produk anti-Covid-19 Cina skala besar perusahaan, akan memberikan sokongan penuh untuk memastikan keselamatan rakan kongsi kami.

Teknologi ketidakaktifan yang mengandungi oksida tembaga bertaraf perubatan terkemuka di dunia, tahap perlindungan yang tertinggi, dan kawalan ketat terhadap pelbagai standard antarabangsa dari Anhui Box Health untuk produk adalah faktor penting yang cepat mencapai kerjasama antara kedua-dua pihak.

Menurut perkenalan, topeng muka perubatan ketidakaktifan Covid-19 yang mengandungi oksida tembaga yang disponsor oleh Anhui Box Health sudah tiba di Kuala Lumpur pada 10 Julai. Topeng muka pelindung ini juga merupakan produk bintang bagi Anhui Box Health Technology Co., Ltd. Sejak 8 Disember 2020, ia telah mendapat perhatian yang luas dari negara-negara di seluruh dunia. Berbanding dengan topeng muka biasa, topeng jenis ini yang dikembangkan oleh BoxHealth menggunakan kain yang tiada tenunan oksida tembaga dengan ciri-ciri inaktivasi mikroba sebagai bahan utama topeng muka, dan virus akan dinyahaktifkan melalui logam aktif ion Cu2 +. Ia telah diuji dan disahkan oleh sebilangan makmal utama keadaan penyakit berjangkit baru P3, dan kesan ketidakaktifan topeng ini pada Covid-19 setinggi 99.7%. Pada masa ini, topeng ini telah melancarkan produk perlindungan peribadi gred FFP2 standard Eropah dan standard Eropah EN13486 TYPEIIR (gred N99), yang tersedia untuk dipilih oleh orang ramai. Pada masa ini, Anhui Box Health telah memperoleh lebih daripada 20 sijil di dunia, seperti perakuan Kesatuan Eropah CE, Malaysia MDA, US FDA, ISO13485 dan sebagainya.

Sebagai syarikat penyelidikan&pengembangan dan pengeluaran produk anti-Covid-19 berskala besar moden yang terkenal di peringkat antarabangsa, Anhui Box Health Technology telah berkomitmen untuk pengembangan produksi, pendidikan dan penyelidikan yang komprehensif. Kali ini Anhui Box Health telah menjadi sponsor strategik Sukan Olimpik Tokyo 2021 untuk delegasi Olimpik Malaysia. Ia juga menunjukkan bahawa produk Anhui Box Health telah mendapat pengiktirafan yang tinggi di Malaysia.

Tajaan dari Anhui Box Health kali ini menunjukkan rasa tanggungjawab, keupayaan tindakan dan pengaruh syarikat-syarikat China dalam membangun bersama “One Belt, One Road” dengan sepenuhnya. Syarikat-syarikat China akan Syarikat-syarikat China akan bersama-sama dengan Malaysia untuk mengatasi kesukaran.

Kenalan Media

Syarikat: Anhui Health Box Technology Co., Ltd.

Kenalan: Zhang Zengwang

Email:business@ahhzjk.cn

Tel: +86 13810132550, +86 18310146595

laman web: www.ahhzjk.c