Sejajar dengan trend perkembangan era “digital”, perisian ChainUP Pertukaran White Label telah menetapkan tanda aras baru

Dengan perkembangan sains dan teknologi yang berterusan, kita telah sampai ke era digital. Perkembangan ekonomi digital telah menjadi konsensus yang perlu dicapai oleh semua manusia. ” Pendigitalan Aset ” telah menjadi trend baru dalam masyarakat. Berbanding dengan kaedah operasi aset tradisional, ” Pendigitalan Aset ” adalah lebih cerdas dan lebih selamat, dan ia juga mempunyai potensi inovasi yang sangat kuat. Ini memberi peluang kepada ramai pelabur untuk meraih kekayaan. Apabila orang mempunyai banyak “aset digital”, transaksi aset digital akan menjadi sesuatu keperluan. Ini merupakan peluang pasaran yang besar untuk memperdagangkan aset digital secara selamat dan selesa, di samping mempunyai potensi besar untuk berkembang.

Dalam bidang perdagangan aset digital, ChainUP secara ansuran menjadi penyedia perkhidmatan teknologi blockchain terkemuka di dunia dengan kekuatan komprehensif dan pasukan teknikal yang amat baik. Perniagaan utamanya merangkumi perisian pertukaran white label, dompet, liquidity dan persekutuan WaaS. Pada masa kini, ChainUP telah menyediakan perkhidmatan teknikal blockchain kepada lebih dari 600 pelanggan di seluruh dunia, termasuk hampir 400 pelanggan pertukaran.

Perniagaan perisian pertukaran white label ChainUP mempunyai dua model kerjasama: penggunaan penswastaan ​​dan penggunaan SaaS. Selain itu, ia mempunyai fungsi yang komprehensif, berprestasi, keselamatan dan penjaminan yang sangat baik, dan terkenal dalam industri ini. Sistem perdagangan spot modul berfungsi teras mempunyai enjin padanan berprestasi tinggi, padanan memori terdistribusi, dan konfigurasi perkakasan pertengahan untuk menjalani pesanan. Seluruh pautan satu koin berpasangan 50,000 TPS, dapat memikul sistem perdagangan. Sistem kuantifikasi kontrak dalam sistem perdagangan kontrak secara automatik dapat menandingi harga terbaik, memperoleh harga pelaksanaan terbaik dengan cepat, dan meningkatkan kecepatan transaksi. Pada masa yang sama, ia mempunyai pemantauan masa nyata terhadap standard kewangan, dan benar-benar menyedari kehilangan platform. Sistem perdagangan margin menggunakan audit pinjaman untuk memastikan keselamatan, segera mengingatkan pengguna tentang kerugian berat, dan posisi dekat yang dipaksa apabila perlu. Ini sangat bermanfaat bagi para pengguna dalam mengurangkan risiko dan kerugian. Modul perkhidmatan kawalan risiko sistem perdagangan ETF juga digunakan dan dikendalikan secara bebas. Ia dapat mengehadkan risiko akaun, melakukan pemantauan aset yang tidak normal di atas rantai dan di luar talian, menerapkan mekanisme pemisahan dompet sejuk dan dompet panas, dan melaksanakan secara nyata – kawalan risiko ke atas aset. Sistem transaksi tender sah menyokong pembayaran kad kredit seperti VISA, MasterCard, ApplePay, dan menyokong 126 mata wang seperti dolar AS, Pound Britain dan Euro untuk membeli lebih daripada 40 mata wang utama. Pada masa yang sama, akaun bank, deposit dan pengeluaran bank sah dikonfigurasikan dengan KYC yang memenuhi syarat peraturan FCA dan prinsip pengurusan maklumat GDPR, AML yang memenuhi standard antarabangsa. Ia menyokong deposit dan pengeluaran pematuhan, di samping memastikan keselamatan dana.

Lebih-lebih lagi, sistem pertukaran SaaS ChainUP mempunyai perkhidmatan liquidity pertama dalam industri. Selagi pertukaran S pengguna dalam talian, kedalaman liquidity 400 pertukaran awan yang dilayan oleh ChainUP dapat dikongsi dengan satu klik. Pengendali pertukaran memahami bahawa kecairan adalah pengalaman utama pertukaran. Pengalaman pengguna menentukan nilai pertukaran dan sama ada ia boleh berlaku dalam jangka panjang.

Dalam konsep pasukan R&D ChainUP, memastikan operasi sistem pertukaran yang selamat dan stabil adalah salah satu misi penting bagi penyedia perkhidmatan perisian pertukaran white label. Walau bagaimanapun, sambil memberikan kemudahan kepada pelanggan, kita mesti memperhatikan kawalan risiko dan melindungi hak teras dan kepentingan rakan dengan berkesan. Meningkatkan kecekapan transaksi secara saintifik dan berkesan adalah kaedah utama untuk meningkatkan pengaruh industri sendiri, dan ini juga merupakan kaedah yang berkesan untuk menarik perhatian ribuan pelanggan. Untuk meningkatkan lagi kekuatan teknikalnya, ChainUP, dengan bantuan pasukan profesional, sentiasa mengatasi kesukaran dan mendapat perhatian tinggi dari orang di dalam dan di luar industri.

Pada masa depan, ChainUP akan lebih jauh menyatukan sumber daya berkualiti tinggi industri, mengekalkan trend inovasi dan pembangunan, dan menyumbang kepada pengembangan era ” Pendigitalan Aset”!