Sistem Pertukaran ChainUP White Label: Meneroka Permintaan Pasaran dengan Mendalam untuk Mempromosikan Pertukaran yang Muncul

Pasaran pelabur saham dan penyelesaian teknikal yang tidak matang menjadikan pertukaran kelihatan bingung dalam persaingan. Oleh itu, untuk menjadi pertukaran utama, selain strategi pengurusan dan mekanisme dividen, yang paling penting adalah kestabilan lapisan bawah.

Industri blockchain meningkat. Walaupun harga mata wang berubah-ubah, ia tidak akan mempengaruhi minat pelabur untuk mata wang digital sama sekali. Jumlah pertukaran mata wang digital telah meningkat, dan alasannya adalah bahawa pertukaran mengandungi perniagaan perdagangan dan pelaburan mata wang digital yang sangat diperlukan, dan merupakan titik masuk pertama untuk trafik blockchain; Pada masa yang sama, pertukaran dapat menghasilkan keuntungan melalui frekuensi tinggi dan jumlah dagangan yang tinggi.

Namun, dengan pertumbuhan pengguna yang pesat, keperluan pertukaran untuk kestabilan struktur yang mendasari, pemadanan dan operasi dan penyelenggaraan yang cekap, perkhidmatan pelanggan sepenuh masa dan kemampuan perdagangan lain menjadi sangat tegas. ChainUP, sebagai penyedia perkhidmatan teknologi blockchain terkemuka di dunia, akan membantu pertukaran memastikan kemampuannya dalam persaingan.

Perkhidmatan standard berdasarkan kenaikan

Dengan perkembangan industri blockchain, pertukaran juga terus meningkat. Walaupun kemampuan pelaburan pengguna yang ada jelas lebih lemah di bawah pengaruh pelbagai kaedah pelaburan, mata wang bercelaru, dan market bear, pertukaran perlu mengembangkan pengguna pelaburan tambahan. Walau bagaimanapun, untuk keseluruhan industri, jumlah pertukaran jauh dari memenuhi keperluan pasaran masa depan. Oleh itu, melancarkan pertukaran masih diperlukan oleh pasaran, dan ia juga merupakan pelaburan yang dapat memberi keuntungan baik dalam jangka pendek dan jangka panjang.

ChainUP White Label sistem Pertukaran memberikan penyelesaian yang lebih ringan dan lebih bebas untuk pertukaran baru. Penyelesaiannya disusun dan diseragamkan untuk menyelesaikan pelbagai masalah yang dihadapi oleh pertukaran dari peringkat awal hingga peringkat matang. Dengan mendaftar melalui sistem White Label, pembinaan awal dapat diselesaikan dalam 10 minit, dan liquidity dan kedalaman transaksi dapat dilihat dalam talian. Ini kerana Sistem Pertukaran ChainUP White Label berkongsi liquidity lebih daripada 300 pelanggan pertukaran White Label, menjadikan pertukaran itu kelihatan lebih matang dan membuat pengguna lebih cekap.

Fungsi perdagangan teras Sistem Pertukaran ChainUP White Label merangkumi perdagangan duit syiling, perdagangan kontrak, perdagangan memanfaatkan, perdagangan ETF, perdagangan tender sah, dan lain-lain. Pada masa yang sama, ChainUP percaya bahawa pertukaran itu harus “bebas”, jadi Sistem Pertukaran ChainUP White Label menyokong pelancaran syiling secara automatik. Pada masa ini, ia menyokong mata wang 2000+, oleh itu pelanggan dapat menambahkan jenis syiling baru dengan sendirinya tanpa persetujuan. Selanjutnya, untuk operasi pengguna C-end pertukaran, Sistem Pertukaran ChainUP White Label menyediakan pelbagai produk operasi dari empat aspek: pemerolehan traffic, realisasi traffic, alat pemasaran, dan zon popular, mewujudkan matriks operasi produk yang lengkap dan membuat bantuan ekologi dalam susun atur produk.

Pada masa ini, perkhidmatan Sistem Pertukaran ChainUP White Label telah mewujudkan standard perkhidmatan dengan rangkaian transaksi seluas-luasnya, kos terendah, dan pilihan penswastaan ​​pada bila-bila masa, dan juga menjadi landasan untuk membantu pertumbuhan pertukaran yang muncul.

Membentuk pertukaran kepala

ChainUP mengoptimumkan produk dan perkhidmatannya untuk membantu pertukaran yang muncul maju dan berkembang. Dalam pengalaman perkhidmatan yang lalu, ia telah mencapai beberapa kejayaan.

Walaupun pasarannya sangat kompetitif, traffic luaran mulai membanjiri kemajuan industri. ChainUP percaya bahawa jika pertukaran dapat memerhatikan kemudahan penggunaan, liquidity, keselamatan teknikal, dan kemampuan perkhidmatan platform, ia akan memiliki kesempatan untuk meningkatkan peringkatnya dan masuk ke senarai teratas.

ChainUP secara berterusan memberikan perkhidmatan kepada lebih dari 500 pertukaraan di seluruh dunia, mulai dari kewujudan pertukaran, memperluas jumlah perdagangan hingga mempertimbangkan perdagangan frekuensi tinggi. Melalui teknologi yang stabil dan mengoptimumkan transaksi harian, pelanggan yang dilayan oleh ChainUP menyumbang 30% daripada 100 pertukaran teratas CMC.

Industri blockchain telah mengalami  bertahun-tahun ledakan pembangunan, dan kognisi sosial seluruh industri secara beransur-ansur menjadi “ramah”. Terdapat banyak komunikasi. Pengalaman perdagangan yang matang, teknologi asas, dan keadaan industri yang sihat adalah kekuatan pendorong untuk pengembangan industri blockchain. ChainUP akan menjadi sokongan kuat untuk pengembangan pertukaran yang akan datang.