Sistem pertukaran label putih ChainUP dengan posisi pasaran yang dioptimumkan menjadikan pertukaran lebih kompetitif

Pada 5 November, ChainUP, pembekal servis teknologi blok rantai terulung dunia, digabung bersama teknologi termaju, mengoptimumkan posisi pasaran sistem pertukaran label putihnya. Semua orang tahu perbezaan harga selalu menjadi faktor utama yang mempengaruhi pedagang profesional untuk memilih pertukaran, juga bermaksud kos lebih rendah dan pengalaman perdagangan yang lancar. Selepas mengoptimumkannya, penyebaran posisi BTC, ETH dan mata wang arus utama yang lain telah mencapai tahap tertinggi dalam industri, menarik perhatian ramai pasukan perdagangan kuantitatif profesional dan pelabur senior, dan mempertingkatkan lagi teras kompetitif pertukaran mereka untuk majoriti pengguna setia ChainUP, yang mana merealisasikan matlamat ChainUP.

Dalam pengoptimuman posisi pasaran, tambahan kepada pengoptimuman perbezaan harga teras, ChainUP telah menaiktaraf kedalaman transaksi dan pengalaman penggunaan antara muka sekali lagi, menggabungkan susun atur tempatan pelanggan global, dan antara muka pengguna diadaptasi untuk pelabur profesional serta amatur, agar pedagang dapat menikmati pengalaman perdagangan yang sangat lancar.

Ditubuhkan pada 2017, ibu pejabat ChainUP terletak di Singapura. Ia merupakan pembekal penyelesaian teknologi blook rantai terulung global. Perniagaan utamanya adalah untuk menyediakan pelanggan dengan perisian penyulitan pertukaran dan servis dompet blok rantai, berkhidmat kepada lebih daripada 500 pelanggan di serata dunia.

Sistem pertukaran label putih ChainUP telah menarik perhatian sejumlah besar pelabur pertukaran di seluruh dunia kerana keselamatan berteras tinggi, kelajuan maklum balas milisaat, pengalaman perdagangan ekstrim, permulaan mudah dan kos rendah. ChainUP membolehkan rakan kongsi untuk masuk ke pasaran dengan jenama mereka sendiri, bukannya jenama pihak ketiga, dan mempunyai lebih banyak hak bagi diri mereka. Berkenaan inovasi teknologi dan kefungsian, ChainUP telah mendapat banyak pencapaian pembangunan perintis dan terulung dalam industri ini. Contohnya, mengenai reka bentuk visual, sistem Pertukaran Label Putih ChainUP mencipta templet antara muka WEB peringkat antarabangsa, yang sesuai untuk tabiat pengguna di kebanyakan negara dan menyelesaikan masalah terdahulu hasil daripada operasi sistem yang lemah secara komprehensif. Berkenaan kecairan, ChainUP mengumpulkan kecairan tertinggi dan pertukaran aset digital global secara mendalam, membekalkan pedagang dengan pengalaman perdagangan muktamad.

Sistem pertukaran label putih ChainUP juga menyediakan pilihan yang lebih kepelbagaian. Kini, ia telah menyokong pelancaran automatik global untuk 2000+ mata wang. Tambahan lagi, mata wang baharu boleh melancarkan secara tersendiri, tanpa ulasan ChainUP. Mod operasi secara automatik boleh mempertingkatkan kecekapan transaksi dan membantu pelabur mencipta lebih kenaikan kekayaan lagi. ChainUP juga menyokong pelbagai strategi pembukaan pasaran komposit, strategi pembukaan pasaran tersuai dan algoritma pembukaan pasaran asal tanpa plat rujukan, memberikan pelabur pendapat rujukan profesional, menyediakan jaminan untuk transaksi pelabur, dan menjadikan matlamat menjadi peluang ke hadapan. Selain itu, sistem pertukaran label putih ChainUP boleh memindah sistem pertukaran label putih ChainUP kepada sistem perdagangan swasta tanpa kesedaran pengguna. Pertukaran dwi sistem yang lancar dan kaedah pengaturan fleksibel memberikan pelabur ruang operasi yang luas.

Selain daripada melabur masa dan sumber material yang banyak ke fungsi inovatif, sistem pertukaran label putih ChainUP memberi perhatian penuh terhadap “isu keselamatan”. Melalui penubuhan sistem kawalan risiko keselamatan saintifik, enkripsi pangkalan data, dompet sejuk banyak tanda dan dompet panas tersulit, ChainUP melindungi hak dan keutamaan ribuan pelabur dengan efektif. Dalam konsep sistem pertukaran label putih ChainUP, keselamatan adalah asas penting untuk kelangsungan hidup pertukaran. Tanpa keselamatan yang asas, pertukaran tidak akan dapat menahan daya saing yang cukup dalam pasaran perdagangan.

Lantas, sistem Pertukaran Label Putih ChainUP telah mereka sistem kawalan risiko keselamatan yang lengkap daripada situasi sebenar, berusaha untuk mencapai keselamatan dalam semua aspek dan menyelesaikan sebarang masalah tersembunyi dengan efektif. Selain itu, servis sokongan teknikal 7*24Jam ChainUP boleh memastikan yang masalah kecemasan dapat dipertimbangkan dan diselesaikan secepat yang mungkin. Pelayar sistem pertukaran label putih ChainUP diagihkan dan berlapis-lapis, yang boleh mempertahan daripada serangan DDOS dan lebih daripada 600G lebar jalur melawan DDOS. Tambahan lagi, pelayar ini telah diuji oleh banyak pasukan keselamatan teratas dan diisukan laporan ujian keselamatan, yang menunjukkan ia hampir tiada cacat cela dalam keselamatan.

Di samping itu, berkenaan dengan pangkalan data keselamatan, sistem Pertukaran Label Putih ChainUP dilengkapi dengan banyak enkripsi, yang digunakan bersama sambungan kolam nyahsulit. Seterusnya, data teras disahkan oleh pelbagai tandatangan dan disimpan dalam mod bebas, agar dapat mengelakkan pengubahan data dan melindungi keselamatan aset-aset pengguna.

Demi menjaga operasi pada setiap masa, sistem Pertukaran Label Putih ChainUP melaksanakan tindakan memisahkan dompet panas daripada dompet sejuk, penyulitan dompet panas, dan menguruskan jumlah simpanan syiling virtual secara bebas untuk memastikan operasi harian normal, kebanyakan token dipindahkan ke dompet sejuk, pengurusan luar talian, penyulitan cakera keras dompet sejuk dan perlindungan kata laluan berganda. Apabila menguruskan dompet pertukaran untuk pindahan berskala besar, ia penting untuk ditandatangani oleh beberapa pihak bagi memastikan keselamatan dana tersebut.

Di masa hadapan, ChainUP akan melancarkan servis yang lebih maju, sentiasa mempertingkatkan teknologinya sendiri, menyediakan servis penyelesaian label putih serenti untuk banyak lagi pemula, dan membantu kemasukan pertukaran lebih lagi secara teknikal untuk memegang tahap tertinggi dalam industri ini.

Media contact

Contact: Jack Xu

Company Name: CHAINUP PTE. LTD.

Address: 1 Raffles Place, #50-00, Office Tower, Singapore 048616

Website: www.chainup.com

Email: business@chainup.com