Tiens Group Mengadakan Forum Industri Kesihatan Antarabangsa – Menerokai jalan pembangunan industri kesihatan global

Tianjing, China- Sebagai salah satu syarikat multinasional yang paling berpengaruh di China, Tiens Group telah mematuhi matlamat pembangunan untuk menolong orang untuk mendapat hidup lebih baik sejak tahun 1995 hingga sekarang. Pada awalnya, produk utama Tiens Group merangkumi produk kesihatan seperti produk kalsium. Namun, ia telah mengembangkan industrinya dengan yang pelbagai bidang seperti e-dagang rentas sempadan, pelancongan antarabangsa, siaran langsung dan kedai pengalaman global, dan telah melayani lebih daripada 47 juta keluarga di seluruh dunia melalui 110 cawangannya di seluruh dunia.

Sebuah forum pembangunan industri kesihatan antarabangsa yang dianjurkan oleh Tiens Group pada 3 Ogos 2021 (waktu China) untuk membincangkan tentang perkembangan industri kesihatan global. Disebabkan pengaruh besar Tiens Group di seluruh dunia, forum ini telah mendapat banyak perhatian media di seluruh dunia. Pengerusi Tiens Group En. Li Jinyuan, mengatakan bahawa Tiens Group akan terus berusaha untuk “masyarakat dan kesihatan manusia” sebagai peserta utama dalam industri kesihatan besar-besaran global.

Pada tahun 2013, China telah mencadangkan Inisiatif Belt dan Road (Rantai dan Jalan) untuk memperkuat skala kerjasama perdagangan luar benua. Inisiatif Belt dan Road telah menciptakan banyak peluang untuk mempromosikan perdagangan di banyak negara dan juga mengurangkan kos pengangkutan dan perdagangan untuk negara-negara tertentu. Salah satu peranan penting yang dimainkan oleh Tiens Group dalam pembinaan Belt and Road adalah untuk mempromosikan kerjasama dan pembangunan ekonomi dan perdagangan antara Tiens Group dan negara-negara di sepanjang aliran Belt and Road.

Memandangkan peranan kerjasama ekonomi dan perdagangan sebagai tonggak yang penting bagi banyak ekonomi, Pengerusi Tiens Group En. Li Jinyuan, memulakan perniagaan penjualan langsung pada tahun 1995 dan mula mengembangkan perniagaan ke luar negara pada tahun 1997. Apa yang perlu diberi perhatian ialah – perniagaan e-dagang merentas sempadan telah berkembang pesat dengan pasar yang dikembangkan di Eropah, Eurasia, Asia Pasifik, Afrika, Amerika Syarikat dan negara Timur Tengah, dan perniagaannya meliputi 224 buah negara dan wilayah di 224 buah negara. Tiga gudang besar di luar negara termasuk gudang Czech Eropah, gudang Asia Eropah dan gudang Afrika telah dilancarkan baru-baru ini untuk memastikan sokongan rantaian bekalan global.

Berkat kerja keras yang gigih selama 26 tahun terakhir, Tiens Group telah beralih dari satu produk ke struktur produk yang pelbagai, perkhidmatan kesihatan bersepadu dan kemudian pembangunan inovatif dan bersepadu dengan pelbagai industri untuk mewujudkan rangkaian global yang merangkumi semua negara. Ia telah menerapkan model dan mekanisme baru yang inovatif untuk membantu keluarga untuk menghasilkan kekayaan melalui penggunaan, mempromosikan pekerjaan dan keusahawanan, membantu menjalankan perniagaan global dan juga meningkatkan pembangunan.

Dilaporkan bahawa banyak ahli “The Belt and Road” di seluruh dunia telah diwawancara di China dan mendapat ulasan positif. Sejak penubuhannya, Tiens Group secara aktif menganjurkan, meneroka dan menerapkan model dan konsep perniagaan baru untuk membuat sistem perniagaan global. Sebagai pengamal “Belt and Road“, ia telah berkembang menjadi jenama nasional China yang akhirnya akan berkembang menjadi jenama global untuk mempromosikan pembangunan ekonomi global yang lebih luas.

Media Contact

Company Name: TIENS Group

Contact:Yukai Wang

Email:zcfw@tiens.com

Website: https://www.tiens.com/